Rehber Redmi Note 12 Pro 5G Bootloader Kilidini Açmadan ROM Değiştirme Rehberi

zezila

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdullah
Cihazım
mi 15
Konular
0
Hocam rom yükleme öncesi unlock bootloader yapmamak gerek doğrumu

Citil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Mi a2
Konular
0
O programların çoğu virüslü elinde temiz olan varsa paylaşında millet faydalansın
Mtk bypas auth var ama şöyle daha iyi oluyor; mtk client gui indirip içindeki .bat çift tıklayınca hem görsel arayüz açılıyor hem de arka planda cmd penceresi açılıyor. Bu cmd cihaz bekleniyor diyor. Bu sırada ses tuşları ile bağlanma sesi gelene kadar basın. Hala broma geçmezse power tuşu ile ses + - ye aynı anda basılı tutup sonra power ı bırakın ses gelince ok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sanırım o yazılımı yükleyemiyorum o yüzden flaşlamıyor. miui 14 endonezya son sürümle hyperos endonezya son sürümü deneyeceğim sırayla
Mtk auth bypass veya mtk client gui ile broma bağlayınca sp flash otomatik devam etmez. Kabloyu çıkarıp tekrar takın

Son düzenleme:

activex06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
A32
Konular
0
Mtk bypas auth var ama şöyle daha iyi oluyor; mtk client gui indirip içindeki .bat çift tıklayınca hem görsel arayüz açılıyor hem de arka planda cmd penceresi açılıyor. Bu cmd cihaz bekleniyor diyor. Bu sırada ses tuşları ile bağlanma sesi gelene kadar basın. Hala broma geçmezse power tuşu ile ses + - ye aynı anda basılı tutup sonra power ı bırakın ses gelince ok.
mtk client gui içindeki .bat ile yapıyorum zaten ama daha basit ve sade şekilde yapıldığını biliyorum bir kaç program indirdim hepsi virüslü çıktı burada o araçları kullanan ilaaa ki vardır yardımcı olabilirler.

negag

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Adim
Cihazım
Redmi note 1#
Konular
0
Hocam peki belli bi yerde sorun olursa sadece yedegi tekrar yukleyince duzelir mi

eymen123..

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eymen
Cihazım
Redmi note 12
Konular
2
direnç kayıtlı mtk cihazına uygun mu? redmi note 12 pro 5G nvdata için yedek gerekir mi

eymen123..

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eymen
Cihazım
Redmi note 12
Konular
2
Öncelikle teşekkürler bu rehberde tüm yedekler alınıyor mu yani ayrı bir işlem yapmam gerekli mi

eymen123..

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eymen
Cihazım
Redmi note 12
Konular
2
MTK-GUI DE PYHTON BULUNAMADI DİYOR NE YAPMALIYIM

Üst Alt