Mtk bypas auth var ama şöyle daha iyi oluyor; mtk client gui indirip içindeki .bat çift tıklayınca hem görsel arayüz açılıyor hem de arka planda cmd penceresi açılıyor. Bu cmd cihaz bekleniyor diyor. Bu sırada ses tuşları ile bağlanma sesi gelene kadar basın. Hala broma geçmezse power tuşu ile ses + - ye aynı anda basılı tutup sonra power ı bırakın ses gelince ok.O programların çoğu virüslü elinde temiz olan varsa paylaşında millet faydalansın
Mtk auth bypass veya mtk client gui ile broma bağlayınca sp flash otomatik devam etmez. Kabloyu çıkarıp tekrar takınsanırım o yazılımı yükleyemiyorum o yüzden flaşlamıyor. miui 14 endonezya son sürümle hyperos endonezya son sürümü deneyeceğim sırayla
mtk client gui içindeki .bat ile yapıyorum zaten ama daha basit ve sade şekilde yapıldığını biliyorum bir kaç program indirdim hepsi virüslü çıktı burada o araçları kullanan ilaaa ki vardır yardımcı olabilirler.Mtk bypas auth var ama şöyle daha iyi oluyor; mtk client gui indirip içindeki .bat çift tıklayınca hem görsel arayüz açılıyor hem de arka planda cmd penceresi açılıyor. Bu cmd cihaz bekleniyor diyor. Bu sırada ses tuşları ile bağlanma sesi gelene kadar basın. Hala broma geçmezse power tuşu ile ses + - ye aynı anda basılı tutup sonra power ı bırakın ses gelince ok.
uygun yedekleri kesinlikle aldirenç kayıtlı mtk cihazına uygun mu? redmi note 12 pro 5G nvdata için yedek gerekir mi