Rehber Redmi Note 12 Pro 5G Bootloader Kilidini Açmadan ROM Değiştirme Rehberi

activex069

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
A32
Konular
0
benimle aynı sorunu yaşayanlar için curse seçeneğini tiklerseniz sorun çözülüyor fake rom kalkıyor
curse deyip neyi kast ediyorsun neyi kast ediğini bilen varsa aydınlatırsa sevinirim

Yami Yugi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Metehan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
0
mtkclient dosyasinda driver kurma var o yeter sana bak şarj portunu taktıktan hemen sonra ses kısma+güc tusuna basılı tut giriyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Cevabınız için teşekkürler, dediğiniz gibi yaptım şimdi de böyle hata veriyor neden acaba 😥 İnternetten araştırdım cmdyi yönetici olarak çalıştırın denmiş ingilizce bir forumda ama yönetici olarak çalıştırdığımda direk cmd ekranı açılır açılmaz geri kapanıyor, antivirüs kapalı.

Mami198510

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Teknisyen
Konular
17

Cevabınız için teşekkürler, dediğiniz gibi yaptım şimdi de böyle hata veriyor neden acaba 😥 İnternetten araştırdım cmdyi yönetici olarak çalıştırın denmiş ingilizce bir forumda ama yönetici olarak çalıştırdığımda direk cmd ekranı açılır açılmaz geri kapanıyor, antivirüs kapalı.
Bana özel mesaj atın yardımcı oluruz.

Mami198510

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Teknisyen
Konular
17
Peki cihaz yetkili hesapla bootlader kilidi açılabilir mi yoksa illa çin romu yükleyip öyle mi kilidi açmam gerekiyor
Şu mümkün denenmiş birşey hyperos 1 convert rom atıp çin numaralı çin hesap alırsanız bl açma mümkün oluyor.

activex069

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
A32
Konular
0

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamamen stock oldu eski rom kalıntıları kalmadı

Anka0027

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tarık
Cihazım
22101316G
Konular
1
Elinize sağlık, çok güzel rehber olmuş ve gerçekten çok teşekkür ederim. Preloader tikini kaldırma kısmında biraz tereddüt etmiştim, riskli görünüyordu çünkü.
Her neyse, adım adım yaptım. BL açamadığım, direnç işlemi sonrası fake ROM atıp BL'yi kapatan GSMciye selam olsun 😂 Bu yöntemle HyperOS'a tekrar geçmiş bulundum.
Sistem uygulamalarında 'durdu' hatası vs. veriyordu, temiz ROM gerekliymiş gerçekten – ben de son sürümü (OS2.0.10.0.UMOMIXM) yükledim.
BROM moduna zor giren veya alamayanlar için ufak ipucu: (Vol Up + Vol Down) basıp kabloyu bağladıktan sonra (bildirim sesini duyduğunuz gibi) elinizi hemen çekin, yoksa fastboot moduna geçiyor. Cihaz bilgileri yedekleme kısmında da aynı şekilde (Vol Up + Vol Down) basılı tutun, bilgi alma işlemi bitene kadar elinizi çekmeyin (cihazın depolama alanı ne kadar doluysa işlem o kadar uzuyor veya kısalıyor, tahminimce).
Başarılar herkese, sakin ve yavaşça yapın çok kolay

Citil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Mi a2
Konular
0
konuyla ilgilenen yokmu yardımcı olabilecek. brom mod açılıyor fakat sp flash tool sıralaması nasıl oluyor bir türlü tutturamadım.
Auth brom mod yapan ayrı program var. İnternette videolu anlatımı vardı

silinir. firmware upgrade yapman gerekecek bu yüzden bütün veriler gider.

rom dosyasının içindeki DA dosyasını seçmen gerekiyor sp flash toolun içindeki sıkıntı yapabiliyor
Romdaki problemli idi bende v5 sürüm spflash tool içindeki .DA dosyası ile iş çözüldü

Son düzenleme:

activex069

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
A32
Konular
0
Auth brom mod yapan ayrı program var. İnternette videolu anlatımı vardı

Romdaki problemli idi bende v5 sürüm spflash tool içindeki .DA dosyası ile iş çözüldü
O programların çoğu virüslü elinde temiz olan varsa paylaşında millet faydalansın

Üst Alt