Sohbet Redmi Note 12 Pro+ 5g ahmetmardin.net

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
26
Anahabere çıkmazda dediği yerden aldım ancak IMEI istemediğim halde işlem yapılmış şekilde gönderildi bende iade ile uğraşmak istemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi anladım hocam yükleyeceğim romların içerisinde sertifika olmuyor ozaman doğrumu dur
İmei genelde ikinci el cihazlara atılır

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
Bu konuda bahsedilen Redmi Note 12 Pro telefon ile ilgili bir hususu anlamadım gerçekten...

Telefonu satın aldık, açtık kullanmaya başladık diyelim. Telefona güncelleme gelince, güncelleme yaptırmayacak mıyız ?

Telefona internetten gelen güncellemeyi yaptırınca, telefon şanzımanı dağıtıyor mu ? Nedir gerçekten ?

Firmanın gönderdiği yazılımı kendi kendine güncelleyemeyeceksek, nasıl olacak bu iş. Yani bu telefon tuzak mı ?

mehmetali026

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet ali
Cihazım
Redmi Note 11pr
Meslek
Emekli
Konular
36
Bu konuda bahsedilen Redmi Note 12 Pro telefon ile ilgili bir hususu anlamadım gerçekten...

Telefonu satın aldık, açtık kullanmaya başladık diyelim. Telefona güncelleme gelince, güncelleme yaptırmayacak mıyız ?

Telefona internetten gelen güncellemeyi yaptırınca, telefon şanzımanı dağıtıyor mu ? Nedir gerçekten ?

Firmanın gönderdiği yazılımı kendi kendine güncelleyemeyeceksek, nasıl olacak bu iş. Yani bu telefon tuzak mı ?
İmei işlemi direnç ile yapılanlar sorunsuz güncelleme alıyor çok sıkıntı çıkmiyor tabi işlemi yapı işinin ehli ise

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
İmei işlemi direnç ile yapılanlar sorunsuz güncelleme alıyor çok sıkıntı çıkmiyor tabi işlemi yapı işinin ehli ise
Yok hocam imei işlemi yapılmayacak. Yani telefon nasıl alındıysa, orijinal yazılımı ile kullanılacak. Yani orijinal yazılımı ile gelen telefona internetten güncelleme gelirse, güncelleme yapmayacak mıyız ?

mehmetali026

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet ali
Cihazım
Redmi Note 11pr
Meslek
Emekli
Konular
36
Yok hocam imei işlemi yapılmayacak. Yani telefon nasıl alındıysa, orijinal yazılımı ile kullanılacak. Yani orijinal yazılımı ile gelen telefona internetten güncelleme gelirse, güncelleme yapmayacak mıyız ?
Yurt dışı ürün ise ımeı kayıtsız kullanırsınız bir hattı btk dan mesaj gelince diger hatta takıp kullanırsınız yada pasaport kaydı yaptırıp kullanırsınız güncellemesi geldiğinde güncelleme yaparsınız
Yurt dışı ürünlerini alırken güzel araştırıp alın band 20 olayına dikkat edin Ce sertifikalı global ürün alın

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
Yurt dışı ürün ise ımeı kayıtsız kullanırsınız bir hattı btk dan mesaj gelince diger hatta takıp kullanırsınız yada pasaport kaydı yaptırıp kullanırsınız güncellemesi geldiğinde güncelleme yaparsınız
Yurt dışı ürünlerini alırken güzel araştırıp alın band 20 olayına dikkat edin Ce sertifikalı global ürün alın
Teşekkürler hocam... Cihaz internetten oto güncelleme ile sıkıntı çıkarmayacaksa benim açımdan satın alınabilir. IMEI kayıtsız kullanacağım.

Ürünün model adı ; Redmi Note 12 Pro 5G 12/256 ( MediaTek Dimensity 1080 ) Fiyat ; 326 dolar.

Bu modelde band 20 'nin durumu nedir ?

byzt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Zafrr
Cihazım
Mi5
Konular
0
Teşekkürler hocam... Cihaz internetten oto güncelleme ile sıkıntı çıkarmayacaksa benim açımdan satın alınabilir. IMEI kayıtsız kullanacağım.

Ürünün model adı ; Redmi Note 12 Pro 5G 12/256 ( MediaTek Dimensity 1080 ) Fiyat ; 326 dolar.

Bu modelde band 20 'nin durumu nedir ?
Güncellemede sorun olmaz ben şuan öyle kullanıyorum MIUI 14 yükledim band 20 yok bunlarda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Burda bahsedilen yerden aldım bu arada IMEI işlemi istemedim IMEI işlem olursa güncelleme olmuyor

Son düzenleme:
Üst Alt