Sohbet Redmi Note 12 Pro+ 5g ahmetmardin.net

byzt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Zafrr
Cihazım
Mi5
Konular
0
aynen böyle düşününce haklısınız ama değişmiyor sonuç aynıya çıkıyor.
Anlayamadığım kısım şu imei işlemi sistem dosyası üzerine yapılmıyor mu yoksa telefonun kendi boot dosyası üzerine mi yapılıyor öyle ise onu nasıl sıfırlarız yani orjinal imeisine döndürüz

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Anlayamadığım kısım şu imei işlemi sistem dosyası üzerine yapılmıyor mu yoksa telefonun kendi boot dosyası üzerine mi yapılıyor öyle ise onu nasıl sıfırlarız yani orjinal imeisine döndürüz
aslında tam öyle değil. RSA koruması mtk cihazlarda da mevcutmuş gibi düşünün. SD işlemcilerde direnç değiştirerek aşılıyor. MTK işlemcide ise bir seçenek daha var sertifika şeklinde bypass yapmak. Güncelleme sıfırlama rom yükleme işleminde sertifika gideceği için cihazda açılmıyor. kabaca tanımı budur..

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
26
Ana haber bülteninde saçma bir siteden telefon alıp dolandırılmış vatandaş diye haberin çıkar, o nasıl uyduruk site. Ayrıca Redmi Note 10s 128/8gb ram olanı 4200tl ye aldım telefoncudan bu adam nasıl 5500tl ye satıyor? Fazladan para alıyor. Zaten orijinal olanı 6400 TL? Hangi akla hizmet?

byzt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Zafrr
Cihazım
Mi5
Konular
0
Ana haber bülteninde saçma bir siteden telefon alıp dolandırılmış vatandaş diye haberin çıkar, o nasıl uyduruk site. Ayrıca Redmi Note 10s 128/8gb ram olanı 4200tl ye aldım telefoncudan bu adam nasıl 5500tl ye satıyor? Fazladan para alıyor. Zaten orijinal olanı 6400 TL? Hangi akla hizmet?
Anahabere çıkmazda dediği yerden aldım ancak IMEI istemediğim halde işlem yapılmış şekilde gönderildi bende iade ile uğraşmak istemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aslında tam öyle değil. RSA koruması mtk cihazlarda da mevcutmuş gibi düşünün. SD işlemcilerde direnç değiştirerek aşılıyor. MTK işlemcide ise bir seçenek daha var sertifika şeklinde bypass yapmak. Güncelleme sıfırlama rom yükleme işleminde sertifika gideceği için cihazda açılmıyor. kabaca tanımı budur..
Şimdi anladım hocam yükleyeceğim romların içerisinde sertifika olmuyor ozaman doğrumu dur

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10

byzt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Zafrr
Cihazım
Mi5
Konular
0
Güncelleme sorunu olmaması için direnç gerekli oda bana pek sağlıklı gelmiyor anakarta müdahale ediliyor sonuçta

mehmetali026

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet ali
Cihazım
Redmi Note 11pr
Meslek
Emekli
Konular
36
Ömür boyu ımeı garantili diyorlar da ımeı uçmmaz dediler güvenemedim hocam almadım bende size sorayım dedim siz ne öneriyorsunuz hocam
onların ne söylediğinin ya da CE simgesinin bir önemi yok. IMEI işleminden sonra güncelleme yapılabilir model olması önemli.

Güncelleme sorunu olmaması için direnç gerekli oda bana pek sağlıklı gelmiyor anakarta müdahale ediliyor sonuçta
Büyük ihtimalle dirençli bende güvenemedim işin ehli olması gerek bu işte araştırdığım kadarı ile cihaz fiyatları çok yükselince ilkmdefa böyle cihaz bakmaya başladım

byzt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Zafrr
Cihazım
Mi5
Konular
0
Ömür boyu ımeı garantili diyorlar da ımeı uçmmaz dediler güvenemedim hocam almadım bende size sorayım dedim siz ne öneriyorsunuz hocam

Büyük ihtimalle dirençli bende güvenemedim işin ehli olması gerek bu işte araştırdığım kadarı ile cihaz fiyatları çok yükselince ilkmdefa böyle cihaz bakmaya başladım
Malesef artık kaliteli cihaz almak için mablağı yüksek tutmak gerekiyor

Waluigi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
26
Xiaomi Tools'da ruby kod adlı Note 12 Pro ve Pro plus modelleri için yazılımsal olarak çift sim mümkündür yazıyor. Dirençle ilgili bir bilgi yok ama ahmetmardin'de alırken opsiyonel olarak direnç de atılır diyorlar. Bu mümkün müdür acaba?

Üst Alt