Yardım Redmi note 12 pro 4G bildirim gelmediği halde ekran uyanıyor

KralKral1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
baba
Cihazım
redmi note 12 p
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
1.0.33
Telefon Modeli
Redmi note 12 pro 4g
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Herkese hayırlı ramazanlar, bu konuyu önceden de açmıştım. telefonuma bildirim gelmediği halde ekran kendi kendine uyanıyor. yani demek istediğim ekran siyah kapalıyken kilit ekranı kendiliğinden açılıyor. ikinci sorunum ise instagram veya tiktokta video kaydırırken telefon çalınca yanıtlıyorum telefon kilitleniyor veya yeniden başlıyor. sizce sorun nedir arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum
not:telefonda virüs apk vs yok

KralKral1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
baba
Cihazım
redmi note 12 p
Konular
2
bootloader kilidi açıksa eu rom kurun bende aynı cihazı kıllanıyorum eu romda öyle bir sorunla karşılaşmadım
önceden var mıydı hocam peki böyle bir sorun?, birde bootloader kilidi açık mı kapalı mı nereden anlarım

Oyla:

BatTech

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
iphone 15 pro
Meslek
Teknisyen
Konular
0
önceden var mıydı hocam peki böyle bir sorun?, birde bootloader kilidi açık mı kapalı mı nereden anlarım
1 yıldır kullanıyorum böyle bir hat ile karşılaşmadım. bootloader kilidinin açık olduğunu telefonu yeniden başlatın mi logosunun üstünde kilit açma işari varsa kilit açıktır

Oyla:

KralKral1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
baba
Cihazım
redmi note 12 p
Konular
2
1 yıldır kullanıyorum böyle bir hat ile karşılaşmadım. bootloader kilidinin açık olduğunu telefonu yeniden başlatın mi logosunun üstünde kilit açma işari varsa kilit açıktır
öyle bir işaret yok hocam, zaten dediğim gibi hyperos 3 alan 5G cihaza geçeceğim Allah nasip ederse. 5G'nin gelmesini bekliyorum. sağolun

Oyla:
Üst Alt