Yardım Redmi note 12 pro 4G bildirim gelmediği halde ekran uyanıyor

KralKral1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
baba
Cihazım
redmi note 12 p
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
1.0.33
Telefon Modeli
Redmi note 12 pro 4g
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Herkese hayırlı ramazanlar, bu konuyu önceden de açmıştım. telefonuma bildirim gelmediği halde ekran kendi kendine uyanıyor. yani demek istediğim ekran siyah kapalıyken kilit ekranı kendiliğinden açılıyor. ikinci sorunum ise instagram veya tiktokta video kaydırırken telefon çalınca yanıtlıyorum telefon kilitleniyor veya yeniden başlıyor. sizce sorun nedir arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum
not:telefonda virüs apk vs yok

HiddeNKinG33

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 15
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.395
5G gelince telefonu değiştirmeyi düşünüyorum hocam zaten. ama sanırsam kronik bir sorunmuş

olabilir hocam bu muhabbet eskiden de oluyordu. son zamanlara pek duymamıştım açıkçası

Oyla:

HiddeNKinG33

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 15
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.395
sanırsam halen güncelleme lazım :D, ayrıca neden bu cihaza hyperos 2 veya 3 gelmedi onu da anlamadım

Harbiden en azında 2 gelmeliydi 2023te çıkan bir cihaz o kadar da eski değil yani

Oyla:

KralKral1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
baba
Cihazım
redmi note 12 p
Konular
2
Harbiden en azında 2 gelmeliydi 2023te çıkan bir cihaz o kadar da eski değil yani
kesinlikle hocam, ama telefonda virüs vs olduğunu düşünmüyorum malwarebytes ile baktım. üst düzey yetkili de olmadığım için casus yazılım da yoktur herhalde :D

Oyla:

HiddeNKinG33

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 15
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.395
kesinlikle hocam, ama telefonda virüs vs olduğunu düşünmüyorum malwarebytes ile baktım. üst düzey yetkili de olmadığım için casus yazılım da yoktur herhalde :D

hocam face insta tiktok en büyük virüsler bunlar :D yada alışveriş uygulamaları dk başı bildirim atıyorlar.

Oyla:

KralKral1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
baba
Cihazım
redmi note 12 p
Konular
2
hocam face insta tiktok en büyük virüsler bunlar :D yada alışveriş uygulamaları dk başı bildirim atıyorlar.
telefonu aldığımda vardı wp pro ile insta pro ama onlara detaylıca bakmıştım. zaten sildim gitti bir süre sonra. şuanda virüs yoktur diye düşünüyorum

Oyla:

BatTech

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
iphone 15 pro
Meslek
Teknisyen
Konular
0
Herkese hayırlı ramazanlar, bu konuyu önceden de açmıştım. telefonuma bildirim gelmediği halde ekran kendi kendine uyanıyor. yani demek istediğim ekran siyah kapalıyken kilit ekranı kendiliğinden açılıyor. ikinci sorunum ise instagram veya tiktokta video kaydırırken telefon çalınca yanıtlıyorum telefon kilitleniyor veya yeniden başlıyor. sizce sorun nedir arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum
not:telefonda virüs apk vs yok
bootloader kilidi açıksa eu rom kurun bende aynı cihazı kıllanıyorum eu romda öyle bir sorunla karşılaşmadım

Oyla:
Üst Alt