Hocam merhaba bende redmii 11 pro var ama hangisi olduğunu bilmiyorum anakarta müdahale edilerek IMEI atıldı rom yüklersem IMEI gider mi birde redminin hangisi olduğunu nasıl anliyacagiz teşekkürlerRica ederim ne demek, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Hocam telefon bilgileri kısmınj bize ss atarsanız yardımcı olalımHocam merhaba bende redmii 11 pro var ama hangisi olduğunu bilmiyorum anakarta müdahale edilerek IMEI atıldı rom yüklersem IMEI gider mi birde redminin hangisi olduğunu nasıl anliyacagiz teşekkürler
Bl kilidini açma işlemi sırasında telefonunuz açık olsun, ve hesaptaki telefon numarasını kontrol edin tekrar, ve numaranızı yazarken başına 0 ekleyip deneyin olmazsa 0 olmadan deneyin. Eğer yapamazsanız bağlantı yolu ile beraber yapalımMerhaba çok değerli haloccan hocam ilk önce hakınızı helal edin lütfen gercekten zaman kısıtlığı içinde bu kadar zaman ayırıp yardımcı olduğunuz için size minettarım, çok yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim.bu gun bende bir şey öğredim cihazımla ilgili bl kilidi kapalı olduğunu öğrendim sayenizde halbuki açık olduğunu söylediler bende öyle bilerek kulandım ikincisi mıu kilit prgramını indirdim bl kilidi acayım dedim hesab giriş kısmında girişi yaptım doğrulama kodu gerekiyordu bir turlu doğrulama kodu gelmedi. cıhazımda mı hesabı kaldırdım tekrar giriş yaptım şifremi unutum kısmını kulandım sms geliyormu diye ximao den sms doğrulama kodu geldi ne hıkmetse mıu kilit programında giriş için istenen kod gelmiyor orda takıldım kaldım.daha pratik bir şekilde mıu kilid kalkarmı bilmiyorum bu arada mıu kilidi hesabıma ilişkilendirdi sadece kilit kısmı kaldı herşeyin hayırlısı diyeyim sabırla deneye deneye bir sonuca varırım yardımınızla inşallah.tekrardan çok çok teşekkür ederim saygılar.
çok degerli hocam bu sefer oldu 352 saat verdi çok uzun bir zaman bence ne yapalım sabırla bekliyeceğim başka seçenek yok bu işlerin bu aşamaya gelmesinde siz çok değerli zamanınız ve bilgileriniz sayesinde oldu yoksa ben yerimde sayıyor olacaktım ne diyeceğimi bilemiyorum hocam size ne kadar teşekkür etsem azdır gerçekten. elinize emeğinize yüreğinize sağlık çok çok teşekkür ederim.bir dahaki gelişmelerden bilgilendireceğim nasip olursa saygılarımla.Hocam telefon bilgileri kısmınj bize ss atarsanız yardımcı olalım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bl kilidini açma işlemi sırasında telefonunuz açık olsun, ve hesaptaki telefon numarasını kontrol edin tekrar, ve numaranızı yazarken başına 0 ekleyip deneyin olmazsa 0 olmadan deneyin. Eğer yapamazsanız bağlantı yolu ile beraber yapalım
Eğer o kadar beklemek istemez isen, yeni bir mi hesabı açıp öyle dene, mi unlock tool var onun ile yaparsan daha iyi sonuç alırsın. Bunlar ile yaparsan 168 saat alırsınçok degerli hocam bu sefer oldu 352 saat verdi çok uzun bir zaman bence ne yapalım sabırla bekliyeceğim başka seçenek yok bu işlerin bu aşamaya gelmesinde siz çok değerli zamanınız ve bilgileriniz sayesinde oldu yoksa ben yerimde sayıyor olacaktım ne diyeceğimi bilemiyorum hocam size ne kadar teşekkür etsem azdır gerçekten. elinize emeğinize yüreğinize sağlık çok çok teşekkür ederim.bir dahaki gelişmelerden bilgilendireceğim nasip olursa saygılarımla.
Merhaba çok değerli hocam dediğiniz gibi yaptım sure 168 saate indi çok çok teşekkür ederim.Eğer o kadar beklemek istemez isen, yeni bir mi hesabı açıp öyle dene, mi unlock tool var onun ile yaparsan daha iyi sonuç alırsın. Bunlar ile yaparsan 168 saat alırsın
Hocam telefon bilgileri kısmınj bize ss atarsanız yardımcı olalım
Bl kilidini açma işlemi sırasında telefonunuz açık olsun, ve hesaptaki telefon numarasını kontrol edin tekrar, ve numaranızı yazarken başına 0 ekleyip deneyin olmazsa 0 olmadan deneyin. Eğer yapamazsanız bağlantı yolu ile beraber yapalım
Hocam sizin kod adı viva, cihazınız redmi note 11 pro 4g modeli. Eğer ki anakarta müdahale edilerek imei atıldıysa rom atmanızda vs bir sakınca yok, gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Model kısmı boş cikiyor
Cpu z uygulaması ile bakabiliriz hocam, google play den indirip öyle ss atın lütfen
Hocam sizin kod adı viva, cihazınız redmi note 11 pro 4g modeli. Eğer ki anakarta müdahale edilerek imei atıldıysa rom atmanızda vs bir sakınca yok, gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz.