Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
excalabur hocam ben Redmi Note 10S kullanan birisi olarak imei atarken çok zorlandım NV Data is corrupted hatası alıyorum acaba nasıl düzeltebilirim?Saygılarımla.
excalabur hocam ben Redmi Note 10S kullanan birisi olarak imei atarken çok zorlandım NV Data is corrupted hatası alıyorum acaba nasıl düzeltebilirim?Saygılarımla.
MIUI 14 Endonezya kullanıyordum.Orange Fox yüklemesi yaparken cihaz bootloop'a girdi.
Yazdıklarınız işe yaradı.Dosyaları farklı yerlerden indirdim.MIUI 12.5 Endonezya rom kurulum yaptım.Sadece bootloader kilidi kapanmış.Her şey yolunda. Teşekkürler
Merhabalar. 10s cihazım twrpden birşeyler silip reboot yaptıktan sonra brick oldu. Bu konuyu buldum hocamız bayağı uğraşmış sağolsun. Tüm driverları eksiksiz kurdum spflash uygulamasında da herşeyi hallettim ama waiting for brom... yazısı gitmedi. Brom mod giriyorum ancak bağlanma sesi geliyor sonra bağlantı kopma sesi geliyor. Uygulama da haliyle bypass etmiyor. Windowsu baştan sildim kurdum 2 kez hem w11 hem w10 denedim olmadı. Yardım edebilecek var mı? Acaba brom moda giremiyor muyum diyorum çünkü telefon sürekli mi logosuna reboot atıyor ve hiçbir şekilde kapanmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yani brom moda giriyor ancak birkaç saniye sonra yine reboot ediyor program da bypass edemiyor. excalabur