MIUI 13 Redmi Note 10S Türkiye Kararlı Rom V13.0.1.0.SKLTRXM İndirme Bağlantıları

yarabia

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ramazan
Cihazım
xiaomi note 3
Konular
1
rosemary_eea_global_images_V12.5.16.0.RKLEUXM bunu indimiştim normalde bneim telefonde endenozya sürümü hangi iyidir
benim düşüncem şarj konusunda herzman endonezya romdur endonezya rom bana daha kullanışlı gelir sıfır telefon bile alsam endonezya roma gecerim

Son düzenleme:

Miuimai

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
S23
Konular
5
Endonezya' hatta endonezya romun custom olanı var bygreeshan olanı maalesef not 10S telefona destek vermiyorlar

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
Endonezya' hatta endonezya romun custom olanı var bygreeshan olanı maalesef not 10S telefona destek vermiyorlar
Bizde kendi romumuzu bygreeshan Romu Gibi Özelleştirip Yapmaya Çalışıyoruz Anca Dahada İyi Olacaktır.

Miuimai

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
S23
Konular
5
Bizde kendi romumuzu bygreeshan Romu Gibi Özelleştirip Yapmaya Çalışıyoruz Anca Dahada İyi Olacaktır.
Hocam daha güzelini bekliyoruz ilk deneyenlerden birisi olmak isteriz. Siz elbette daha iyisini yaparsınız.Siz yapın biz yuklemessek ayıp etmiş oluruz.

johnwick0606

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
note7
Konular
36
benim düşüncem şarj konusunda herzman endonezya romdur endonozya rom bana daha kullanışlı gelir sıfır telefon bile alsam endonozya roma gecerim
Avrupa mıuı 12 geriye döndüm parmak izi dahi hızlanı verdi kasma da yapmıyor xaomi güncellemede çok berbat

kimbugkhan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gökhan
Cihazım
Sony Xperia XZ
Konular
16
Bu sürümü yükledikten sonra güncelleme öncesi olan normal whatsapp ve çift uygulamalar whatsapptaki resimlerim kayboldu. Nasıl kurtarabilirim? Çok fazla fotoğraf ve medya mevcuttu :(

Üst Alt