MIUI 13 Redmi Note 10S Türkiye Kararlı Rom V13.0.1.0.SKLTRXM İndirme Bağlantıları

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Redmi Note 10S Türkiye Kararlı Rom V13.0.1.0.SKLTRXM

Güncelleme ve Kurulum Yöntemleri

1:OTA Yolu ile Yazılımın Size Ulaşmasını Bekleyebilirsiniz.Dosyayı İndirip Sistem Güncelleyici Üzerinden Kurabilirsiniz
2:Aşağıda Bulunan Recovery İndirme Bağlantısı Üzerinden Zip Uzantılı Dosyayı İndirip Sistem Güncelleyici Üzerinden Kurabilirsiniz
3:Cihazınızın Bootloader Kilidi Açık İse Fastboot Romu İndirip MI Flash Yazılımı ile Cihazınıza Yükleyebilirsiniz.

Fastboot Rom Kurulum Rehberi

1:OTA Rom indirme bağlantısı

2:Recovery Rom indirme bağlantısı

3:Fastboot Rom indirme bağlantısı

Son düzenleme:

erdobaba

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erdoğan
Cihazım
Xiaomi
Konular
1
Güncelleyip kullanan arkadaşlar var ise yaşadığı sorunları veya olumlu yönleri dile getirebilir mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler Sağolun Hocam
Hocam bu güncelleme ile alakalı yaşanan güncel bir sorun var mı internette olumsuz yorumlar çok fazla

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
Güncelleyip kullanan arkadaşlar var ise yaşadığı sorunları veya olumlu yönleri dile getirebilir mi ?

Hocam bu güncelleme ile alakalı yaşanan güncel bir sorun var mı internette olumsuz yorumlar çok fazla
Merhaba

Bildiğim Kadarıyla Sadece Redmi Note 10S Endonezya Kararlı Rom V13.0.1.0.SKLIDXM Romunda Watsapp Kaynaklı Sorun Vardı Onun Haricindekileri
Olduğunu Zannetmem Ne Sorunu Varmış Bizde Bilelim Varsa Yazarlarsa Biliriz

lwsljzoo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Püff
Cihazım
Mi 18
Konular
0
Bu adresten istediğiniz versiyon ve ülkenin ROM'unu indirebilirsiniz. Her çıkan ROM için ayrı bir konu açmak miuiturkiye'yi çöp yapar diye düşünüyorum.

Emre06Alejandro

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Yok
Konular
1
Yükleyen yokmu hocam 12.5 ten pil ömrü arayüzdeki akıcılık arasında fark varmı kimi kullanıcı miui 13 için telefon yavaşladı diyor kullananlar fikrini beyan etsin.

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
Bu adresten istediğiniz versiyon ve ülkenin ROM'unu indirebilirsiniz. Her çıkan ROM için ayrı bir konu açmak miuiturkiye'yi çöp yapar diye düşünüyorum.
Doğrudur bizde zaten boşuna uğraşmışız herkes senin verdiğin siteyi biliyordur.Artık İsteyen Ordan İndirir

erdobaba

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erdoğan
Cihazım
Xiaomi
Konular
1
Güncelleme yapmadan önce şikayetvar da kullanıcı yorumlarını okudum YouTube da kasmalar uygulama hataları telefon performansında gözle görülür düşüşler yaşadıklarını belirtmişler bu tarz problem yaşayan arkadaşlar var mı

Merhaba

Bildiğim Kadarıyla Sadece Redmi Note 10S Endonezya Kararlı Rom V13.0.1.0.SKLIDXM Romunda Watsapp Kaynaklı Sorun Vardı Onun Haricindekileri
Olduğunu Zannetmem Ne Sorunu Varmış Bizde Bilelim Varsa Yazarlarsa Biliriz
Şikayetvar da bir çok sorun yaşayan olduğunu okudum o yüzden buradan da yazmak istedim

Miuimai

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
S23
Konular
5
Doğrudur bizde zaten boşuna uğraşmışız herkes senin verdiğin siteyi biliyordur.Artık İsteyen Ordan İndirir
Hocam arkadaş forumda yeni' güzel bi paylaşım yapmak istemiş. Fakat forumda o kadar acemi kullanıcı varki ben dahil.Siz yine aynı devam

Üst Alt