bu konu başlığındaki geriye dönük 36 sayfayı okuyarak bu satırları yazdım.. iki haftadır kullanıyorum. oyun oynamıyorum.. youtube kanalıma 4k video çekip atıyorum. ürünü çiçek sepetinden 4045 liraya aldım. ithalatçı firma garantisiyle geldi. ürünün kutusu açılmış ve kullanılmıştı. ekranındaki koruma jelatini/bandı/ naylonu/koruması yoktu.. ama çizikte yoktu. işlemcisini, ramini, hafızasını ve ekran kartını CPU-Z ve Device Info programlarıyla tarattım.. programlar bütün bilgileri yanlış verdiler.. en son DevCheck diye bir program yükledim. o doğru verdi. şuanda o yüklü. o da kamerayı eksik veriyor.
artık programlara inanmıyorum. telefon daha doru söylüyor. 2010 yılında htc desire 816 almıştım. iki hafta önce onu çocuklarıma verdim. o yerin dibine soktuğunuz mediatek' in en dandik işlemcili modeli bile bana 12 sene yetti. bunu aldığım ilk günden ortalama en az 4 saat kullanıyorum(facebook, youtube, gmail, google, chrome, vb..) o kullanıpta firmaya geri gönderen kişiden Allah razı olsun. telefon gürül gürül fırat nehri gibi akıyor.. iki haftadır, ne donma, ne kasma, ne çekmeme, ne daralma nede kesilme görmedim. üstelik hindistan verisyonu..amoled ekran şahane.. bende böyle.. ben beğendim. telefon güzel.