Sohbet Redmi Note 10S Telefonum Artık Yok Xiaomi 11 Lite 5G NE Aldım

Yusufblr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Begonia
Meslek
Öğrenci
Konular
47
Bence aşırı performans istemiyorsanız düz 11 lite alın gayet işinizi görür 5G NE gereksiz pahalı. Düz 11 deki 732g Süper. 778g daha güçlü olduğu için bence pil tüketimi daha fazla olur diyorum.

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
Bence aşırı performans istemiyorsanız düz 11 lite alın gayet işinizi görür 5G NE gereksiz pahalı. Düz 11 deki 732g Süper. 778g daha güçlü olduğu için bence pil tüketimi daha fazla olur diyorum.
Görüşün için teşekür ederim.Ama Madem Alıcam Daha İyi performanslı Telefon mantıklı değilmi zaten garantili alıp 10-11 TL Vermeyeceğim
Yarı fiyatına alacağım.Tek fark Lite olana drekt plaka içi açılmadan yapılıyor Tek cazip olanı bu öbürleri içi açılıp plaka işlemi yapılıyor
Ayrıca performans merakım yok oyun zaten hiç oynamıyorum snapdragon olsun xiaomi eu rom Custom Rom Ve Türevleri kursun yeterli benim için
Düz 11 deki 732g Plaka sonrasında parmak izi sorunları çıkıyormuş.
Yani Aslında 778g daha güçlü olduğu için bence pil tüketimi fazla değil ve youtubede bir çok video izledim

Son düzenleme:

AdeLa

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
iPhone 14 Pro
Meslek
Teknik Servis
Konular
22
İcinin acilip plaka yapilmasi daha mantikli hocam. Tamamen kalici ve cift sim oluyor.
Mesela simdilik kullandigim note10s e de direnc ile yaptim cift sim. Ne formatta ne guncellemede sorun olmuyor.
Mi 11 lite 4G de ici acilmadan yapilirsa, surekli yazilim sonralari modem sorunu yasayacaksiniz.
11 lite 5G direncli her isinizi gorur, memnun kalirsiniz

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
İcinin acilip plaka yapilmasi daha mantikli hocam. Tamamen kalici ve cift sim oluyor.
Mesela simdilik kullandigim note10s e de direnc ile yaptim cift sim. Ne formatta ne guncellemede sorun olmuyor.
Mi 11 lite 4G de ici acilmadan yapilirsa, surekli yazilim sonralari modem sorunu yasayacaksiniz.
11 lite 5G direncli her isinizi gorur, memnun kalirsiniz
Yorumunuz için teşekkür ederim evet ilk bakışta Mi 11 lite 4G mantıklı geliyordu plakadan ötürü ama dediğniz gibi
Sonradan modem sorunu parmak izi sorunu güncelleme ve aynı romda kalması cazipliğini yitiriyor bencede
Çift sim benim için önemli değil zaten Sattığım Redmi Note 10S Tek Sim Kullanıyordum
11 lite 5G NE Şuan içinin açılması gerekmiyor Sim 1.2 Biraz Kullanırım Zamanla Gelişmelere Göre Kendimde
Telefonun içini Açıp Drenç Değişebilirim 35 Senelik Elektronik Teknisyeniyim Benim İçin Zor Değil
Ama Sonrasında Box Olmadan Uğraşıp Kendim Çözmem Gerekir Şimdilik Zamana Bıraktım Hayırlısıyla
1.2 Gün Sonra Telefonu Alayım Herşeyini Zaten Araştırdım Umarım Pişman Olmam Yine.

Onur198789

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Poco X4 PRO
Meslek
Özel güvenlik
Konular
1
Aynen Onu Almaya Karar Verdim Onur Yurtdışı Alacağım Garantiliye Enaz 8.500 TL Ve Üstü Para Verilmez Tek Avantajı Plaka Derdi Yok
Onun Haricinde Hiç Bir Avantajı Yok Yere düşüp Ekran Veya Dokunmatik Kırıldımı Garantinin Hiçbir Avantajı Yok
günaydın abi aynen fiyatı ne kadar acaba ve şimdiden hayırlı uğurlu olsun o zaman abi iyi günlerde kullan

Yusufblr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Begonia
Meslek
Öğrenci
Konular
47
Görüşün için teşekür ederim.Ama Madem Alıcam Daha İyi performanslı Telefon mantıklı değilmi zaten garantili alıp 10-11 TL Vermeyeceğim
Yarı fiyatına alacağım.Tek fark Lite olana drekt plaka içi açılmadan yapılıyor Tek cazip olanı bu öbürleri içi açılıp plaka işlemi yapılıyor
Ayrıca performans merakım yok oyun zaten hiç oynamıyorum snapdragon olsun xiaomi eu rom Custom Rom Ve Türevleri kursun yeterli benim için
Düz 11 deki 732g Plaka sonrasında parmak izi sorunları çıkıyormuş.
Yani Aslında 778g daha güçlü olduğu için bence pil tüketimi fazla değil ve youtubede bir çok video izledim
Rica ederim. Parmak izi sorunu olabilir, doğru. Öyleyse 5G NE daha mantıklı. Pil tüketimi konusunda da alınca artık kendiniz deneyimlersiniz :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

günaydın abi aynen fiyatı ne kadar acaba ve şimdiden hayırlı uğurlu olsun o zaman abi iyi günlerde kullan
Hakikatten ben de merak ettim. Fiyatı ne kadar. Pek bilmiyorum direnç işini. Dirençle IMEI atılınca gitmiyor mu nasıl oluyor çok sevdiğim bir tel Lisa, merak ettim.

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
6
dirençle imei fiyatı 300-500 civarı vardır.

Phoneix 2.0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Anka 2.0
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
1
Hocam merhaba Mİ 11 Lite 4G modelinede bakabilirmisiniz ben Redmi Note 10 Pro ile ikisinin arasında kaldım

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Yorumunuz için teşekkür ederim evet ilk bakışta Mi 11 lite 4G mantıklı geliyordu plakadan ötürü ama dediğniz gibi
Sonradan modem sorunu parmak izi sorunu güncelleme ve aynı romda kalması cazipliğini yitiriyor bencede
Çift sim benim için önemli değil zaten Sattığım Redmi Note 10S Tek Sim Kullanıyordum
11 lite 5G NE Şuan içinin açılması gerekmiyor Sim 1.2 Biraz Kullanırım Zamanla Gelişmelere Göre Kendimde
Telefonun içini Açıp Drenç Değişebilirim 35 Senelik Elektronik Teknisyeniyim Benim İçin Zor Değil
Ama Sonrasında Box Olmadan Uğraşıp Kendim Çözmem Gerekir Şimdilik Zamana Bıraktım Hayırlısıyla
1.2 Gün Sonra Telefonu Alayım Herşeyini Zaten Araştırdım Umarım Pişman Olmam Yine.
hocam işinize karışmak gibi olmasın miui arayüzü bagımlılıgınız yoksa o fiyatlara yakın yurt içi cift sim kayıtlı " " acaba işinize yararmı hem 5bin batarya da var belki biraz cazip gelebilir

Onur198789

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Poco X4 PRO
Meslek
Özel güvenlik
Konular
1
Hocam merhaba Mİ 11 Lite 4G modelinede bakabilirmisiniz ben Redmi Note 10 Pro ile ikisinin arasında kaldım
kardeşim benim fikrim note 10 pro tabiki

Üst Alt