- Adım
- Zeynel
- Cihazım
- Note 13 Pro +
- Meslek
- Elektronik Teknisy
- Konular
- 403
Evet Arkadaşlar Bu Günden İtibaren Xiaomi 11 Lite 5G NE Nane Yeşili 8 GB Ram 128 GB Hafıza
Telefonu Kadıköyden Aldım 1 Saat Oldu Geleli Eve Şimdi Bootloader Kilidine Bakacağım.
Bootloader Açma 168 Saat Verdi Telefon Harika Çok Hafif Büyük Kasa Olacak Diye Tedirgindim
Beklediğim Olmadı Ekran Kenarları Nerdeyse Yok MIUI 12.5 Yüklü Nane Yeşili Rengini Aldım Hiç Tahmim Etmiyordum
Mavi Veya Siyah Kalmamış Abi Yeşili Getireyim Bir Bak Beğeneceğini Umarım Güzel Renk Dedi
Gerçektende Getirdi Direk Alıyorum Harika Dedim Ve Aldım.Bootloader Kilidini Hemen Açarsam
MIUI 13 Fastboot Romu Sonrada Tabiki xiaomi eu rom Custom Rom Yükleyeceğim
Sim 1 Takmadım İşlemler Bitince Takıp 120 Gün Başlar
Tekrardan Yorum Ve Destek Olan Her Arkadaşa Teşekkür Ederim
Telefonu Kadıköyden Aldım 1 Saat Oldu Geleli Eve Şimdi Bootloader Kilidine Bakacağım.
Bootloader Açma 168 Saat Verdi Telefon Harika Çok Hafif Büyük Kasa Olacak Diye Tedirgindim
Beklediğim Olmadı Ekran Kenarları Nerdeyse Yok MIUI 12.5 Yüklü Nane Yeşili Rengini Aldım Hiç Tahmim Etmiyordum
Mavi Veya Siyah Kalmamış Abi Yeşili Getireyim Bir Bak Beğeneceğini Umarım Güzel Renk Dedi
Gerçektende Getirdi Direk Alıyorum Harika Dedim Ve Aldım.Bootloader Kilidini Hemen Açarsam
MIUI 13 Fastboot Romu Sonrada Tabiki xiaomi eu rom Custom Rom Yükleyeceğim
Sim 1 Takmadım İşlemler Bitince Takıp 120 Gün Başlar
Tekrardan Yorum Ve Destek Olan Her Arkadaşa Teşekkür Ederim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Son düzenleme: