- Adım
- SERDAR
- Cihazım
- POCO X3 NFC
- Meslek
- Ev Erkeği
- Konular
- 104
moderenadam, Romdan kaynaklı olabilir, bilemiyorum...
Merhaba Öncelikle Yaptığınız işlemler benim anlattığım gibi değilYardımcı olabilecek biri var mı acaba?
tamamdır hocam,birebir deneyip sonucu yazıcam, teşekkürler.Merhaba Öncelikle Yaptığınız işlemler benim anlattığım gibi değil
1tock Romdan Aldığımız boot.img ve Magisk-v23.0.apk Telefonun Hafızasına Atalım
sonra bu boot.img'i telefonun download klasörüne attım ve magisk ile yamaladım.
Orjinal boot.img yanında "magisk_patched-23000_Mncai.img" isimli bir dosya oluştu.
2:Minimal ADB And Fastboot PC veya Notebook a Kuralım
bu boot.img ve vbmeta.img isimli dosyaları "C:\platform-tools" içine attım.
sonra platform-toolsun içindeyken shifte basılı sağ tıklayıp powershell penceresini açtım.
Bu İşlemlerde platform-tools Kullanmadım Minimal ADB And Fastboot Klasörüne İçine Atın demişim
Siz Yaptığınız platform-tools" içine attım Demişsiniz
Önce Konudaki İşlemleri Yapınız.Bunların Yazılmasının Bir Sebebi Var.İşlemlerden Sonra Hata Varsa Birlikte Çözelim
Tamam Bayağı Beklemiştim.Konudaki İşlemleri Birebir Yapınız Çalışacağını Sanırım.Sorun Çıkarsa Yardımcı Olurumtamamdır hocam,birebir deneyip sonucu yazıcam, teşekkürler.
Komut Hatası Var Diyor.Kopyala Yapıştırı Yaptınızmı vbmeta.img Hata Olabilir yeniden alıp denermisinizilk sayfadakileri birebir uygulamama rağmen şuan telefonum fastboot moddan çıkmıyor hocam,
bu fastboot --disable-verity --disable-verification flash vbmeta vbmeta.img neden hata veriyor acaba bu yüzden olabilir mi?
Güle Güle Kullanın.Olduğuna Sevindim Dediğim Gibi en az 15 Kere Kurdum Hiç Sorun Çıkmadı.Dünde kurmuştum Tamda gece siz konuya yazdınız.OLDU... Bilgisayarım>görünüm>seçenekler>bilinen dosya uzantılarını gizle tikini kaldırdım tek seferde oldu.Yardımlarınız için çok teşekkür ederim