- Adım
- murat
- Cihazım
- Mi 9 lite
- Konular
- 2
Bi güncelleme yapayım dedim: Telefonu ilk aldığımda iki simde imei kayıtlı geldi ardından telefona güncelleme geldi imeiler orjinale döndü ardından bir iki yazılımcı ile görüştüm iki sim kayıt yapıldığında güncellemede imeilerin uçtuğunu tek simde sıkıntı olmadığını söyledi aldığım yerle görüştüm tek imei şeklinde tekrar imei atıldı ardından forumdan endonezya romunu indirdim mi flash ile temiz kurulum yaptım bu seferde ilk kurulumda google hesap ekleyemedim bağlantı hatası verdi çevrimdışı olarak kurulumu yaptım baktığımda imeilerin uçtuğunu gördüm tekrar İmei attırdım fakat google hesap ekleme sorunum devam etti yazılımcının söylediği 12.5.5 global romu kurdum google hesap ekleme sorunum bitti imeilide uçmadı ardından telefon güncellendi imeiler uçmadı bende bi cesaret fabrika ayarlarına sıfırladım ve yine imei uçtu ve google hesap ekleme sorunum yine hortladı ardından tekrar 12.5.5 romu kurdum tekrar tek imei attırdım güncelleme yaptım imei uçmadı bi iki yazılımcı ile görüştüm onlarda güncellemede sorun olmadığını sıfırlamada sorun olduğunu söyledi biraz uzun oldu ama ben bu sorunlarla karşılaştımtek imei atılmış tek sim kart slotu dolu yani