Rehber Redmi Note 10S Bootloader Kilit Açma (MTK) Yeni

Quiet

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 9SE
Konular
7
Windows 10-11 % 100 Çalışıyor Ayrıca Konudada Yazdım

Daha Önce Verdiğim Redmi Note 10S Bootloader Kilit Açma (MTK) 7 Gün Bekleme Artık Yok
Sorunsuz Çalışmasına Rağmen Bazı Arkadaşlar İşletim Sisteminden Kaynaklı Windows 7 Ve Windows 8 Sorunlar Yaşıyor Kuramıyorlardı
1.2 Haftadır
Yeni Araçlar Deniyordum Çoğu Kurulumu Daha Karmaşık Ve Tam Çalışmıyordu
Bu Proğramı Bulup Denedim Sorunsuz 3.4 Saniyede Açtı
Windows 7-8 Kurulu Olmadığından Denemedim Deneyip Çalıştıran Olursa En Azından Yazarsa
Başka Kuran Arkadaşlarda Çalıştığını Bilir.

Buradaki Konudakini Dene Hepsi Çalışıyor
Rehber - Redmi Note 10S Bootloader Kilit Açma (MTK) 7 Gün Bekleme Artık Yok
Win11'de program açılmadı. A11'e geçip diğer yöntem ile açtım Bootloader kilidini, teşekkürler.

Jacte

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz
Cihazım
Redmi Note 10S
Konular
0
MIUI 14'te çalıştı bilginize. Biraz korkarak denedim ama 1 hafta beklemek istemiyodum. Aslında ilk birkaç denememde olmadı, cihaz zaten fastboot modundaydı ben de kabloyu çıkarıp taktım sadece ama yemiyormuş onu. Saatler sonra baştan deneyeyim bari dedim. Telefon tamamen kapalıyken önce programı çalıştırıp telefonu seçtim (otomatik de oluyodur belki böyle denk geldi), ekranda uyarı verince Ses Açma+Kapama tuşlarına basarak kabloyu taktım. 2 saniye falan sürdü OK yazıyodu, olmamıştır diye düşündüm ama açıldı kilit.

Edit: Küçük bir ekleme, başlıkta da anlatıldığı gibi uyarı yazıları geldi, tekrar Power yapınca açıldı. Korkmayın.

koylunazif

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gülen
Cihazım
ab
Konular
3
android 11 miui 12.5'da çalışıyor mu ve telefonda bir işlem yapmamız gerekiyor mu? usb hata ayıklaması gibi vs.

milano88

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Merhaba hocam konuda yazılanları harfiyen uyguluyorum ama bir türlu yapamadım sürekli hata alıyorum ayrıca diger konudaki yöntemide denedim oda işe yaramadı önerebileceğiniz bir çözüm yolu varmıdır excalabur
telefonum redmi note 10s
android 12 miui 13.0.10
bilgisayarım win 10 home 64
Aynı hatayı bende alıyorum. Ne yaptıysam bir türlü açamadım kilidi. Redmi Note 10S (secret). Rosemary/Secret fark ediyor her halde. Bir de windows 7'de deneyeceğim bakalım. Olmadı 1 hafta beklerim artık.

EDIT:
Windows 8 kurup ondan denedim oldu. Fakat sorun sistemde değil benim telefonun şarj kablosundaymış. Aklıma gelmişti aslında farklı bir kablo ile denemek, ama kabldan olacağı hiç aklıma gelmedi... excalabur hocama araç için sonsuz teşekkürler.

Son düzenleme:

tarikbekirs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tarık
Cihazım
Lenovo
Konular
0
MIUI 14'te çalıştı bilginize. Biraz korkarak denedim ama 1 hafta beklemek istemiyodum. Aslında ilk birkaç denememde olmadı, cihaz zaten fastboot modundaydı ben de kabloyu çıkarıp taktım sadece ama yemiyormuş onu. Saatler sonra baştan deneyeyim bari dedim. Telefon tamamen kapalıyken önce programı çalıştırıp telefonu seçtim (otomatik de oluyodur belki böyle denk geldi), ekranda uyarı verince Ses Açma+Kapama tuşlarına basarak kabloyu taktım. 2 saniye falan sürdü OK yazıyodu, olmamıştır diye düşündüm ama açıldı kilit.

Edit: Küçük bir ekleme, başlıkta da anlatıldığı gibi uyarı yazıları geldi, tekrar Power yapınca açıldı. Korkmayın.
android 13'te mi hocam?

Ü

Üye silindi 265308

Guest
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bu Proğramın Amacı Sadece Bootloader Kilidini Açmak İçindir

Daha Önce Verdiğim Redmi Note 10S Bootloader Kilit Açma (MTK) 7 Gün Bekleme Artık Yok
Sorunsuz Çalışmasına Rağmen Bazı Arkadaşlar İşletim Sisteminden Kaynaklı Windows 7 Ve Windows 8 Sorunlar Yaşıyor Kuramıyorlardı
1.2 Haftadır Yeni Araçlar Deniyordum Çoğu Kurulumu Daha Karmaşık Ve Tam Çalışmıyordu
Bu Proğramı Bulup Denedim Sorunsuz 3.4 Saniyede Açtı
Windows 7-8 Kurulu Olmadığından Denemedim Deneyip Çalıştıran Olursa En Azından Yazarsa
Başka Kuran Arkadaşlarda Çalıştığını Bilir.

ÖNEMLİ!!!
Android 11 MIUI 12 Yüklü Romda İşlemi Yapınız.Android 12 MIUI 13 Yaparsanız Uyarı Yazıları Çıkar Tekrar Powere Basmazsanız Açılmaz.

Bu İşlemleri Yapınca Telefonun IMEI'Leri Silinmez Verileriniz Silinmez Daha Önceki Gibi Güncellemeleri Alır
Telefonun Modeli Serinosu Silinmez Telefonun Kapak Rengi Değişmez Vs

Driver Kurulumu
Önce USBDK Ve MTK_QC Driveri Kurun
Ayrıca AUTH BYPAS Otomatik Devreye Girer

MODEL AUTO@ Çalışıyor
İstersenizde Kendiniz Xiaomi Redmi Note 10S 4G Seçebilirsiniz

UNLOCK BOOTLOADER Kutucuğunu İşaretleyip START Çalıştırınız
Telefon Kapalı Durumda İken Ses Açma Ve Kısma Düğmesini Basılı Tutarak Telefonu USB Kablo ile Bilgisayara Bağlayın.
Proğram Çalıştığında Elinizi Tuşlardan Çekiniz.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Duyuru!!
Bu Link 120 Boyunca Gün İndirilmezse Silinecektir.
Drive Ve Yandex Disk Dosyalama Yerim Kalmadığından Mecbur Dosya.co Yükleme Yapacağım Bundan Sonra
Ona Göre İstiyorsanız Bu Konudaki Dosyaları Yedekleyiniz.
Not MIUI 14 MİUİ 13 MİUİ 12.5 DENENDİ.
!!!Mıuı 12.5 ve üstünde hata çıkıyor onuda fastboot moda aldım şu kodu girdim
fastboot oem cdms
fastboot reboot

Miuimai

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
S23
Konular
5
Redmi not 12 pro 5g mediatek işlemci için bu yöntem geçerlimidir?

Miuimai

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
S23
Konular
5
Olmadı kilit açılmadı