ustam önce saygılar ellerinize saglık ben sürekli bu hatayı alıyorum acaba sorun hakkında bilginiz varmı acaba şimdiden teşekkürler 5 6 pc de denedim iş yerine götürüp ordada denedim gene aynı sonuç.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bu Proğramın Amacı Sadece Bootloader Kilidini Açmak İçindir
Daha Önce Verdiğim Redmi Note 10S Bootloader Kilit Açma (MTK) 7 Gün Bekleme Artık Yok
Sorunsuz Çalışmasına Rağmen Bazı Arkadaşlar İşletim Sisteminden Kaynaklı Windows 7 Ve Windows 8 Sorunlar Yaşıyor Kuramıyorlardı
1.2 Haftadır Yeni Araçlar Deniyordum Çoğu Kurulumu Daha Karmaşık Ve Tam Çalışmıyordu
Bu Proğramı Bulup Denedim Sorunsuz 3.4 Saniyede Açtı
Windows 7-8 Kurulu Olmadığından Denemedim Deneyip Çalıştıran Olursa En Azından Yazarsa
Başka Kuran Arkadaşlarda Çalıştığını Bilir.
ÖNEMLİ!!!
Bu İşlemleri Yapınca Telefonun IMEI'Leri Silinmez Verileriniz Silinmez Daha Önceki Gibi Güncellemeleri Alır
Telefonun Modeli Serinosu Silinmez Telefonun Kapak Rengi Değişmez Vs
Driver Kurulumu
Önce USBDK Ve MTK_QC Driveri Kurun
Ayrıca AUTH BYPAS Otomatik Devreye Girer
MODEL AUTO@ Çalışıyor
İstersenizde Kendiniz Xiaomi Redmi Note 10S 4G Seçebilirsiniz
UNLOCK BOOTLOADER Kutucuğunu İşaretleyip START Çalıştırınız
Telefon Kapalı Durumda İken Ses Açma Ve Kısma Düğmesini Basılı Tutarak Telefonu USB Kablo ile Bilgisayara Bağlayın.
Proğram Çalıştığında Elinizi Tuşlardan Çekiniz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Duyuru!!
Bu Link 120 Boyunca Gün İndirilmezse Silinecektir.
Drive Ve Yandex Disk Dosyalama Yerim Kalmadığından Mecbur Dosya.co Yükleme Yapacağım Bundan Sonra
Ona Göre İstiyorsanız Bu Konudaki Dosyaları Yedekleyiniz.
ustam belirtilen dosyayı yükledikten sonra da böyle bir hata vermeye başladıustam önce saygılar ellerinize saglık ben sürekli bu hatayı alıyorum acaba sorun hakkında bilginiz varmı acaba şimdiden teşekkürler 5 6 pc de denedim iş yerine götürüp ordada denedim gene aynı sonuç.
Merhabaustam belirtilen dosyayı yükledikten sonra da böyle bir hata vermeye başladı
haklısınız ustam özür diliyorum vaktini aldım win 10 temiz kurulumda oldu şuanMerhaba
Windows 7 Denediyseniz İşletim Sisteminden Kaynaklı Sorundur.Windows 10-11 Deneyin Çalışacaktır.
Önemli Değil Güle Güle Kullanhaklısınız ustam özür diliyorum vaktini aldım win 10 temiz kurulumda oldu şuan
hocam tekrar rahatsız ettim bl kilidini açtım rom yüklerken yarıda kaldı şimdi cihaz hiçbir tepki vermiyor pc mediatek usb port com 4 olarak görüyor fastboota gecmiyor ve açılmıyor acaba ne olabilir sorunÖnemli Değil Güle Güle Kullan
Merak Etmehocam tekrar rahatsız ettim bl kilidini açtım rom yüklerken yarıda kaldı şimdi cihaz hiçbir tepki vermiyor pc mediatek usb port com 4 olarak görüyor fastboota gecmiyor ve açılmıyor acaba ne olabilir sorun
hocam sptool cihazı göruyor altta ibre kırmızı ile dolup 100 diyor ve öylece bekliyor kabloyu çekmelimiyim cihaz yesil olmadı ve açmıyorMerak Etme
Herşekilde Telefonu Kurtarırız.Hatalı Bir İşlem Yapmış Olabilirsin.
Mediatek USB Port Görüyor Demişsin.Buradaki Konuyu Oku Tekrar Açılır Hale Getirebilirsin
Rehber - Redmi Note 10S Unbrick (Yetkili Hesap Box Olmadan) İlk MIUI Türkiyede