Hocam anlatım için teşekkürler. Miui 13 sürümünde iken bununla BL kilidini açtım fakat cihaz açılırken ekranda sürekli corrupt tarzı hata veriyordu ve power tuşuna tekrar basınca açılıyordu. Diğer konunuz olan endonezya sürümüne (miui 12) olana düşürdüm. Şuan o yazı yok fakat bl kilidi açık. Bl kilidini kapatmak için miui 12 sürümünde iken denesem sonuç alırmıyım, cihazı annem kullanacak çünkü.TeşekkürlerGüle Güle Kullan Çalıştığını Biliyorum Zaten Onun İçin Verdim.
Güle Güle KullanElinize sağlık teşekkür ederim
MerhabaHocam anlatım için teşekkürler. Miui 13 sürümünde iken bununla BL kilidini açtım fakat cihaz açılırken ekranda sürekli corrupt tarzı hata veriyordu ve power tuşuna tekrar basınca açılıyordu. Diğer konunuz olan endonezya sürümüne (miui 12) olana düşürdüm. Şuan o yazı yok fakat bl kilidi açık. Bl kilidini kapatmak için miui 12 sürümünde iken denesem sonuç alırmıyım, cihazı annem kullanacak çünkü.Teşekkürler
Hocam cevabınız için çok teşekkür ederim. Cihaz geldiğinde plakalıydı, güncellemeden yada clean data yaptığımdan dolayı plaka gitti ( sebebi hangisi bilmiyorum) plaka için mecbur 12 ye düşürüp onu hallettim. Bl kilidini şuan endonezya 12 sürümünde iken kapasam sorun olurmu ? Ve endonezya sürümünü otadan güncellesem 13 e. Yada fastboot 13 sürümünü mi tool ile yükleyip bl kilidini kapatabilirsem kapamak istiyorum çünkü plaka varken 13 sürümünde bl açmama rağmen kapatamadım. Uzun oldu kusura bakmayınGüle Güle Kullan
Merhaba
Android 12 MIUI 13 İşlem Yapılınca corrupt tarzı hata Verir Powerle Çözmüşsün.MIUI 12 Yaparsan Sorun Olmaz Ben Bir çok kez Denedeim
Bu Tool Varken Android 12 MIUI 13 Yoktu Sorunlar Ondan Sonra Çıktı.Tabiki Çözümüde Var.
Hayır Sorun Olmaz BOX'La Yazılan Plakalar Güncellemede veya Fastboot Romunda Gidebiliyor.Hocam cevabınız için çok teşekkür ederim. Cihaz geldiğinde plakalıydı, güncellemeden yada clean data yaptığımdan dolayı plaka gitti ( sebebi hangisi bilmiyorum) plaka için mecbur 12 ye düşürüp onu hallettim. Bl kilidini şuan endonezya 12 sürümünde iken kapasam sorun olurmu ? Ve endonezya sürümünü otadan güncellesem 13 e. Yada fastboot 13 sürümünü mi tool ile yükleyip bl kilidini kapatabilirsem kapamak istiyorum çünkü plaka varken 13 sürümünde bl açmama rağmen kapatamadım. Uzun oldu kusura bakmayın
Teşekkür ederim hocam şuan BL kilidi kapandı. Sağolun hayırlı geceler.Hayır Sorun Olmaz BOX'La Yazılan Plakalar Güncellemede veya Fastboot Romunda Gidebiliyor.
Güle Güle Kullan Dediğim Gibi Buradaki Bütün Konuları 5.10 Kez Kendim Deneyip Emin Olduktan Sonra Veririm.Teşekkür ederim hocam şuan BL kilidi kapandı. Sağolun hayırlı geceler.
slm doysa silinmiş tekrar yükleyebilirmisiniz.Hayır Sorun Olmaz BOX'La Yazılan Plakalar Güncellemede veya Fastboot Romunda Gidebiliyor.