- Adım
- Eyüp Batuhan
- Cihazım
- Mi 10T
- Konular
- 81
Ah keşke Note 6 Proların 1500'e satıldığı döneme gidebilsek ama nafile.
Ah keşke Note 6 Proların 1500'e satıldığı döneme gidebilsek ama nafile.
Hocam faturalı telefondan bahsediyorsunuz değil mi?
Eskiler her zaman iyidir, yarın bugünü özletecek.Aynen öyle faturalı alıyordunuz ve yanılmıyorsam da deltaydı garantisi. Evofone'un ad değiştirmeden önceki Evobt halide olabilir. Ama bu iki ithalatçı firmadan birisi gene satıyordu yani bu fiyatlara çok net hatırlıyorum.
Eskiler her zaman iyidir, yarın bugünü özletecek.
Mükemmel bir açıklama olmuş, üstüne diyecek söz yok.Şimdi 2800'e note 8 pro nun 6/64 ünü alıyorsun anca 128'i ise 3700-3800 arada garanti bakımından resmi distrübütör olan Evo harici fark varmı bana sorarsan yok Deltada gayet iyi firma zira bana göre illaki sıkıntı yaşayanlar olmuştur tabi her firmada yaşanır ama o fiyatlara düşün mis gibi sd 835 alıyorsun ve mi6 yı getirsen halen ben ölmedim, ayaktayım efsaneler ölmez der. Utanmasa polat babadan harçlık alan memati gibi davranır.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Redmi note 9 prodan redmi note 10a geçmek pek mantıklı gelmiyor.. ultraasln5098 dediği gibi işlemciler ortada..
Redmi note 8i 9 ay kadar önce aldım gayette memnunum ancak redmi note 10 pro aklımı bulandırmıyor değil.. Yurt dışı, kayıtlı aklıma yatıyor ama imei, rom vs.. Nasıl olacak bu işler.. Biraz beklemek mantıklı gibi..
Herkes için hayırlısı.