Soru Redmi note 10 Pro'yu tavsiye eder misiniz ?

matrixice

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Halit
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
11
Arkadaşlar merhabalar. Abime telefon bakıyorum. Redmi note 10 pro günlük kullanım için gayet yeterli bir cihaz geldi bana. Abim pek oyun oynamaz. Kullanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi ? 8bin lira fiyat bandında pek rakibini göremedim. Eğer öneriniz varsa 12-13 bine kadar çıkabilirim. Bir de telefon hakkında bir kaç sorum olacak. TR garantili cihazlarda rom değiştirmede repairli cihazlar gibi nvdata hatası ya da modem flashlanma gereksinimi olur mu ? Bir de sensör problemi tolere edilebilir seviyede midir ? Ve kamerası hakkında da yorum alabilirsem çok sevinirim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Theo7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
uls
Cihazım
Mi Note 3
Konular
10
Redmi Note 10 PRO o şekilde kullanımda 3-4 yılı problemsiz götürecektir.
Yurtiçi cihazda problem olmaz problemin ana sebebi IMEI atıldığı için modem dosyası bozuluyor yurtiçi cihazda IMEI atma olayı olmayacağı için sıkıntısız.

Cihazın bl kilidini açarsanız Garanti geçersiz olur . İlk 2 yıl geldiği gibi kullanıp daha sonra rom, root işlerine girmek daha risksiz olacaktır.
Zaten abiniz dediğiniz gibi bir kullanıcı ise uğraşmaz pek bunlar ile.

Sensör sorunu çok ara ara olan dikkat etmez isen farkında bile olmayacağınız bir konu .
Kamera orta seviye için gayet idealdir. çok çok iyi beklenti cep telefonları için gereksiz bir beklenti

matrixice

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Halit
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
11
Redmi Note 10 PRO o şekilde kullanımda 3-4 yılı problemsiz götürecektir.
Yurtiçi cihazda problem olmaz problemin ana sebebi IMEI atıldığı için modem dosyası bozuluyor yurtiçi cihazda IMEI atma olayı olmayacağı için sıkıntısız.

Cihazın bl kilidini açarsanız Garanti geçersiz olur . İlk 2 yıl geldiği gibi kullanıp daha sonra rom, root işlerine girmek daha risksiz olacaktır.
Zaten abiniz dediğiniz gibi bir kullanıcı ise uğraşmaz pek bunlar ile.

Sensör sorunu çok ara ara olan dikkat etmez isen farkında bile olmayacağınız bir konu .
Kamera orta seviye için gayet idealdir. çok çok iyi beklenti cep telefonları için gereksiz bir beklenti
Hocam yd cihazlar nerdeyse 5k ya satılıyor. Tr garantilisi 8k (8-256'lık modeli) 3000 lira tabiki az bir para değil fakat o çileyi çekmektense verilebilir geldi bana.

Theo7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
uls
Cihazım
Mi Note 3
Konular
10
Hocam yd cihazlar nerdeyse 5k ya satılıyor. Tr garantilisi 8k (8-256'lık modeli) 3000 lira tabiki az bir para değil fakat o çileyi çekmektense verilebilir geldi bana.
Tercih meselesi fark düşük olunca uygun oluyor ama 8 bin civarına yd çok daha iyi cihazlar alabilirsiniz OnePluslar mesela

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
24
13 bin bütçe için Samsung S21 FE bakabilirsiniz.

GokhanOfficial

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
13
Redmi Note 10 Pro kullanan biri olarak önerebilirim. Sadece ROM konusunda Poco X3 NFC cihazlar daha şanslı. Bunu söyleyebilirim. MIUI ROM'lar kasıyor, AOSP'da bugsuz pek ROM yok.

Yurtiçi için 3000TL vermek size kalmış. Xiaomi telefonların her güncelleme ile batarya performansı saçmaladığı için Modem muhabbetleri çok problem değil bence. Sağlam sürüm ROM bulup onu kullanırsınız zaten. Stock MIUI 12.5'in son sürümü gayet iyiydi. MIUI 13.0.14 de gayet sorunsuz. Güncelleme yapmazsa Modem sorunu yaşamaz.

Bu cihazın tek sorunu stock ROM dışında sorunsuz ROM olmaması.

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Arkadaşlar gerekli şeyleri yazmışlar zaten sağolsunlar. Birkaç ay arkadaşımın cihazını kullanma fırsatı buldum (yurtdışı) oldukça memnun kaldığım bir cihazdı bir sorununu, kusurunu görmedim yazılanlar dışında. Yalnız bütçeniz 12-13 bine çıkıyorsa arkadaşlarında önerdiği gibi oneplusa yönelseniz daha memnun kalacağınızı düşünüyorum.

miuici11

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
&
Cihazım
redmi note10pro
Konular
15
Hocam bende tavsiye vermek istiyorum nacizane bunu artık kendime görev edindim kesinlikle ama kesinlikle almayın.yanından yöresinden bile geçmeyin.rakiplere göre ucuz olması sizi yanıltmasın.niye diye soracak olursanız MIUI hata ve eksiklikleri Xiaomi berbat çalışan arayüzü ve saçmalıkları saymakla bitmez.forumda açtığım konulara bakabilirsiniz.bu konunuz dağılmasın.ben bin pişmanım siz pişman olmayın.
Bütçe konusunda 12-13 e çıkabiliyorsanız Samsung s20 s21 fe alın derim.

matrixice

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Halit
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
11
İnanın gönül rahatlığıyla alınacak cihaz yok piyasada samsung öneren arkadaşlar olmuş exynos benim gözümde çöp bir işlemci. S21 Fe yi otomatik eliyorum. S20 fe düşündüm onda da 5g yok ve bataryası çöp. Oneplusta 7 serisinden sonra çok bozdu ve bulması zor bir cihaz ayrıca pahalı. Sd 870-888 ve 8 gen 1 işlemcilerde kendi çapında sorunlu. O yüzden bu cihaza yönelmiştim. Hem orta seviye hem de bi süre sorunsuz götüreceğini düşündüm. Pasaport kayıt ücreti artmadan mi 12 t proyu düşündüm naçizane fikrim olaraktan her yönden kusursuz bir cihaz fakat yurtdışına çıkmak çok zahmetli ve pahalıya geliyor. Gönül rahatlığıyla kullanabileceği orta segment veya orta-üst bir telefon öneriniz varsa yazarsanız çok sevinirim.

Üst Alt