- Adım
- volkan
- Cihazım
- redmi note 10 p
- Konular
- 1
simpler uygulamasını yükledim varsayılan gibi bir ayar varmı bir ayara gerek varmı?
simpler uygulamasını yükledim varsayılan gibi bir ayar varmı bir ayara gerek varmı? ararken tamam bu uygulamadan yapıyorumda karşıdan arama geldiginde sanki google dialer açıyoSorun Google Dialer (arama) uygulamasında.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirBu uygulama veya alternatif yükleyin.
Ayarlar -> Uygulamalar -> Uygulamaları Yönet -> Sağ Üst Kısım Üç nokta -> Varsayılan Uygulamalar -> Ara seçeneğini Dialer uygulaması seçin.simpler uygulamasını yükledim varsayılan gibi bir ayar varmı bir ayara gerek varmı? ararken tamam bu uygulamadan yapıyorumda karşıdan arama geldiginde sanki google dialer açıyo
birde siz telefona hakimsiniz ben yeni kullanıyorum bu telefonda honor tartı aldıgım için huawei saglık uygulamasını kullanmak zorundayım. bu uygulamayı açtıgımda adım sayma hassasiyetini arttırmak için bu uygulamayı korumalı uygulamalara ekleyin yazıyor bunu nasıl yapabilirim. şuan adım sayma yapmıyor bu ayarı yapmam lazım sanırım.Ayarlar -> Uygulamalar -> Uygulamaları Yönet -> Sağ Üst Kısım Üç nokta -> Varsayılan Uygulamalar -> Ara seçeneğini Dialer uygulaması seçin.
Uygulamanın sürekli olarak arka planda çalışması gerektiğini söylüyor hocam. Bu uygulama sürekli olarak arka planda çalışırsa aşırı miktarda batarya tüketiyor, yani yapmanızı tavsiye etmiyorum fakat eklemek isterseniz ayarlar/uygulamalar/uygulamaları yönet altından health uygulamasını bulun otomatik başlatmayı aktifleştirin ve pil tasarrufu bölümünden kısıtlama yok olarak ayarlayın.birde siz telefona hakimsiniz ben yeni kullanıyorum bu telefonda honor tartı aldıgım için huawei saglık uygulamasını kullanmak zorundayım. bu uygulamayı açtıgımda adım sayma hassasiyetini arttırmak için bu uygulamayı korumalı uygulamalara ekleyin yazıyor bunu nasıl yapabilirim. şuan adım sayma yapmıyor bu ayarı yapmam lazım sanırım.
Mi fit kullansam dahamı az pil yer acaba benim honor tartıyı tanırmı?Uygulamanın sürekli olarak arka planda çalışması gerektiğini söylüyor hocam. Bu uygulama sürekli olarak arka planda çalışırsa aşırı miktarda batarya tüketiyor, yani yapmanızı tavsiye etmiyorum fakat eklemek isterseniz ayarlar/uygulamalar/uygulamaları yönet altından health uygulamasını bulun otomatik başlatmayı aktifleştirin ve pil tasarrufu bölümünden kısıtlama yok olarak ayarlayın.
Hayır hocam kullanamazsınız, tanımayacaktır.Mi fit kullansam dahamı az pil yer acaba benim honor tartıyı tanırmı?
çok tşk ederim sayenizde sensor sorununu hallettik dünden beri kullanıyorum sorun yok.Ayarlar -> Uygulamalar -> Uygulamaları Yönet -> Sağ Üst Kısım Üç nokta -> Varsayılan Uygulamalar -> Ara seçeneğini Dialer uygulaması seçin.
Karşıdan gelen aramalarda şu uyarıyı veriyor nedendir?Ayarlar -> Uygulamalar -> Uygulamaları Yönet -> Sağ Üst Kısım Üç nokta -> Varsayılan Uygulamalar -> Ara seçeneğini Dialer uygulaması seçin.
Resimde çıkmamış uygulama cevap vermedi telefonon kendi uygulaması kullanıldı diye bır uyarı veriyor.Karşıdan gelen aramalarda şu uyarıyı veriyor nedendir?
Nedenini bilmiyorum hocam. Başka bir uygulama deneyebilirsiniz.Karşıdan gelen aramalarda şu uyarıyı veriyor nedendir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Resimde çıkmamış uygulama cevap vermedi telefonon kendi uygulaması kullanıldı diye bır uyarı veriyor.