Rom Redmi Note 10 Pro XTRV MİUİ 14 (V14.0.8.0.TKFMIXM) Custom Rom / Android 13

scream123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
29
Hocam evde arşivde var rom eğer istiyorsanız upload edip yüklerim bi yere ama çok uzun kullanacağınızı sanmam. Özelleştirme falan azdı.

spawn34

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
S.P.A.W.N
Cihazım
sweet
Konular
4
Hocam evde arşivde var rom eğer istiyorsanız upload edip yüklerim bi yere ama çok uzun kullanacağınızı sanmam. Özelleştirme falan azdı.

Hocam şarj iyi ise bana yeterli valla makbule geçer. Tabi sizce eu dan iyi ise. Bende 14.0.9.0 yüklü, bundan daha iyi ise tabi, değilse hiç zahmete girmeyiniz lütfen ayrıca teşekkür ederim

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Hocam şarj iyi ise bana yeterli valla makbule geçer. Tabi sizce eu dan iyi ise. Bende 14.0.9.0 yüklü, bundan daha iyi ise tabi, değilse hiç zahmete girmeyiniz lütfen ayrıca teşekkür ederim
Hocam romun xiaomi.eu romdan farkı erişilebilirlik özelliklerinin neredeyse hepsinin düzgün çalışıyor olması. Ekstra bir farkı yoktu. 14.0.9 romdan pek farkı olacağını sanmam :)

spawn34

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
S.P.A.W.N
Cihazım
sweet
Konular
4
Hocam romun xiaomi.eu romdan farkı erişilebilirlik özelliklerinin neredeyse hepsinin düzgün çalışıyor olması. Ekstra bir farkı yoktu. 14.0.9 romdan pek farkı olacağını sanmam :)

Ozaman hiccccc zahmet verdirmeyeyim. Ben bunla devam edeyim :) saol Lucas

Üst Alt