- Adım
- Haha
- Cihazım
- H
- Konular
- 4
Ne uğraştın be
Site ya kapanmış ya da bakımda herhalde. Başka bir yere de yüklememişler![]()
Yok linkleri patlatmislar

Ne uğraştın be
Site ya kapanmış ya da bakımda herhalde. Başka bir yere de yüklememişler![]()
Hocam evde arşivde var rom eğer istiyorsanız upload edip yüklerim bi yere ama çok uzun kullanacağınızı sanmam. Özelleştirme falan azdı.
Hocam romun xiaomi.eu romdan farkı erişilebilirlik özelliklerinin neredeyse hepsinin düzgün çalışıyor olması. Ekstra bir farkı yoktu. 14.0.9 romdan pek farkı olacağını sanmamHocam şarj iyi ise bana yeterli valla makbule geçer. Tabi sizce eu dan iyi ise. Bende 14.0.9.0 yüklü, bundan daha iyi ise tabi, değilse hiç zahmete girmeyiniz lütfen ayrıca teşekkür ederim
Hocam romun xiaomi.eu romdan farkı erişilebilirlik özelliklerinin neredeyse hepsinin düzgün çalışıyor olması. Ekstra bir farkı yoktu. 14.0.9 romdan pek farkı olacağını sanmam![]()
Lucas.Rintaro hocamın da dediği gibi pek bir farkı yok. Kendim bile kullanmıyorum.Ozaman hiccccc zahmet verdirmeyeyim. Ben bunla devam edeyimsaol Lucas
Dedim biraz daha fazla ekran süresi veriyor ise bu Roma geçelim o sebeple hocam,,Lucas.Rintaro hocamın da dediği gibi pek bir farkı yok. Kendim bile kullanmıyorum.
Scarlett devam hocamYok hocam ya bulursan bizede haber et![]()
Hocam sizden ricam hem Scarlett hemde XTRV MİUİ 14 romunun linkini paylasırmısınız.Scarlett devam hocam![]()