Haber Redmi Note 10 Pro ve Pro Max sorunsuz modem dosyası gece modu ve AI çalışıyor

Izareh

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Rn8Pro
Konular
10
Miui 13 te artık gece modu ve ai çalışıyor,hem redmi note 10 pro da hem de redmi note 10 pro max ta sorunsuz kullanabilirsiniz. Can Yılmaz hocam bu sorunu çözdü ve bugün sitesinde linkini paylaştı hayırlı olsun buyrun.

Hocam tek bir soru sorcam beni aydinlatirmisiniz şimdi ben modem dosyası yazdırdım ama başka bir siteden buldum yazdırdim telefon sorunsuz çalışıyor fakat şöyle bir sorum olcak indiridigm modem 9 ay öncesine ait fakat bu modemlerde 3. Şahıs oynama oluyormu yoksa direk xiaomin orjinal modem dosyasimi oluyor yani demek istediğim suki ben 9 ay önceki modemedodyasibi değilde sizin paylaştığımız modem dosyasini flashlasaydim ne gibi şeyler olurdu 9 ay önceki modemi flasladim fakat bazen kamera donuyor görüntü vermiyor tek sorun bu

CanYILMAZ

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can YILMAZ
Cihazım
Not 10 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
2
Hocam tek bir soru sorcam beni aydinlatirmisiniz şimdi ben modem dosyası yazdırdım ama başka bir siteden buldum yazdırdim telefon sorunsuz çalışıyor fakat şöyle bir sorum olcak indiridigm modem 9 ay öncesine ait fakat bu modemlerde 3. Şahıs oynama oluyormu yoksa direk xiaomin orjinal modem dosyasimi oluyor yani demek istediğim suki ben 9 ay önceki modemedodyasibi değilde sizin paylaştığımız modem dosyasini flashlasaydim ne gibi şeyler olurdu 9 ay önceki modemi flasladim fakat bazen kamera donuyor görüntü vermiyor tek sorun bu
3. şahıs olarak ben oynuyorum hocam. 9 ay öncesinin modemi ise muhtemelen kzlln.furkan hocamın bahsettiği ilk modem dosyamdır. Bazı bankalarda nfc sorunu yaşayabilirsiniz, kameranızda gece görüşünde morluk ve ai modda durma yaşayabilirsiniz, bazı romlarda çabuk tükenen şarj veya kasılmalar yaşayabilrsiniz. başka da bir problemi yok. sizin indirdiğiniz modem dosyası işte ilk rom için hazırladığım modem dosyasıydı. Yani xiaomi bir rom çıkarınca ben orijinal modem dosyasını alıyorum, düzenliyorum, paylaşıyorum.

Izareh

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Rn8Pro
Konular
10
3. şahıs olarak ben oynuyorum hocam. 9 ay öncesinin modemi ise muhtemelen kzlln.furkan hocamın bahsettiği ilk modem dosyamdır. Bazı bankalarda nfc sorunu yaşayabilirsiniz, kameranızda gece görüşünde morluk ve ai modda durma yaşayabilirsiniz, bazı romlarda çabuk tükenen şarj veya kasılmalar yaşayabilrsiniz. başka da bir problemi yok. sizin indirdiğiniz modem dosyası işte ilk rom için hazırladığım modem dosyasıydı. Yani xiaomi bir rom çıkarınca ben orijinal modem dosyasını alıyorum, düzenliyorum, paylaşıyorum.
Hocam şuan MIUI 13.0.0.7 li birşey kurdum Endonezya 9 ay önceki modem dosyasınıda üstüne flasladim fakat kamera sorunu var şöyleki kamera açılıyor bazen açılıyor ama ekran simsiyah oluyor kamerayi baslatmak için telefonu yeniden başlatın yazısı geliyor bunun sebebi rom kaynaklimi yoksa modem dosyasi kaynaklimi bunu çözmek istiyorum

CanYILMAZ

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can YILMAZ
Cihazım
Not 10 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
2
Roma uygun olmayan modem dosyası hocam

kzlln.furkan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
FURKAN
Cihazım
Redmi10 pro max
Konular
0
hocam ben 13.0.7 ındıa romunu yükleyip ardından bu rom'a uygun sizin verdiğiniz modem dosyasını yüklersem imeilim silinmez değİlmi

CanYILMAZ

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can YILMAZ
Cihazım
Not 10 Pro
Meslek
Yazılımcı