Haber Redmi Note 10 Pro ve Pro Max sorunsuz modem dosyası gece modu ve AI çalışıyor

ahmethan98

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
Redmi Note6 Pro
Konular
1
Genelde eu, tr, global modemleri uyumlu oluyor hocam ama uyumsuzluk varsa,i yine hafta sonuna doğru hazırlayabilirim
Hocam hazirlarsaniz mutlu olurum cunku eu 13.0.14 modem o surumde mukemmel calisiyordu ama Eu 13.0.15 surumu sarj sıkıntısı var .

CanYILMAZ

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can YILMAZ
Cihazım
Not 10 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
2
Hocam hazirlarsaniz mutlu olurum cunku eu 13.0.14 modem o surumde mukemmel calisiyordu ama Eu 13.0.15 surumu sarj sıkıntısı var .
Hafta sonu hazırlayım hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam twrp üzerinden mıuı 13.0.4 romunu yükledim ve yeniden başlattım. Bunun üzerine sürekli twrp modu açılıp kapanıyordu modem dosyasını flashlaman gerekiyor dediler diye herşeyi silip tekrardan 13.0.4 romunu yükledim ve ardından cihazı fastboot moduna alıp konu başında dediğiniz gibi modem dosyasını flashladım ama sorun hala aynı, twrp modu yeniden başlatılıp duruyor. Nasıl çözebilirim CanYILMAZ
Hocam flashlanmamış olabilir yoksa en fazla 1 kere daha atıyor

mastek91

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Necmettin
Cihazım
Mi 9t
Konular
2
Selam arkadaşlar. Benim telefonum India model ama global rom atılmış.12.5.8 rkfinxm yazıyor. Dün IMEI attırdım. Şuan şebeke çekimi çok zayıf. Sürekli internet kopuyor. Ayrıca gece modu mor çekiyor. Modem dosyayı mı atmam lazım? Nasıl düzelir acaba?

CanYILMAZ

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can YILMAZ
Cihazım
Not 10 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
2
Selam arkadaşlar. Benim telefonum India model ama global rom atılmış.12.5.8 rkfinxm yazıyor. Dün IMEI attırdım. Şuan şebeke çekimi çok zayıf. Sürekli internet kopuyor. Ayrıca gece modu mor çekiyor. Modem dosyayı mı atmam lazım? Nasıl düzelir acaba?
Çekim gücü düzelmez India modelde hocam, kamera modem ile düzelir.

Doğan Doğan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğan Doğan
Cihazım
Redmi not 10 pr
Konular
0
Miui 13 te artık gece modu ve ai çalışıyor,hem redmi note 10 pro da hem de redmi note 10 pro max ta sorunsuz kullanabilirsiniz. Can Yılmaz hocam bu sorunu çözdü ve bugün sitesinde linkini paylaştı hayırlı olsun buyrun.

S.a bende de not 10 pro var kamera mor çekiyor nasıl yapılır

Çekim gücü düzelmez India modelde hocam, kamera modem ile düzelir.

CanYILMAZ

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can YILMAZ
Cihazım
Not 10 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
2

romunuza uygun modem dosyası yükleyerek hocam

rraeyzz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Rr
Cihazım
M2101K6G
Konular
1
hocam ilk modem de benimdi zaten ama onu 12.5.1 yani ilk rom için hazırlamıştım. sonrasında çok modem oluşturdum. siz miui13 için hazırladığım modemi kullanın tüm sorununuzu çözecektir. ben bir tane modem hazırlamadım, siz yanlışı indirmiş olabilrisiniz belki. 13.0.14te gözle görünen bir sorun olmasa da, şarj süremi ciddi anlamda azalttı, fırsat bulabilirsem şarj sorunu için de 13.0.14 için bir modem daha hazırlayacam.
siz bunu deneyin sorunun çözüldüğünü göreceksiniz.
Hocam merhaba miui 13.0.14 kullanıyorum. Global SKFMIXM yazılım. Her şey için teşekkür ederim sayenizde hem çok şey öğrendim hem işimi hallettim. Şuan volte sıkıntısı yaşıyorum. En son bu mesajınızda yeni modem dosyası yapıcam demişsiniz de yaptınız mı bilmiyorum. Son olarak şuan kullanmam gereken modem dosyasını atma şansınız var mıdır?

Izareh

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Rn8Pro
Konular
10
romunuza uygun modem dosyası yükleyerek hocam
Hocam hangi romu öneriyorsunuz MIUI 13 Endonezya var da bende kamera sorunu var kamera bazen açılıyor bazen ise siyah ekran olup kamera etrafı göstermiyor donuyor ve wp insta snap gibi uygulamalardada sorun aynı kamera açılmıyor kamera modunda lens etrafı göstermiyor simsiyah tepkisiz kaliyor çözümü nedir

CanYILMAZ

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can YILMAZ
Cihazım
Not 10 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
2
Hocam merhaba miui 13.0.14 kullanıyorum. Global SKFMIXM yazılım. Her şey için teşekkür ederim sayenizde hem çok şey öğrendim hem işimi hallettim. Şuan volte sıkıntısı yaşıyorum. En son bu mesajınızda yeni modem dosyası yapıcam demişsiniz de yaptınız mı bilmiyorum. Son olarak şuan kullanmam gereken modem dosyasını atma şansınız var mıdır?
volte sıkıntısı qcn ile alakalı hocam, volte sorunsuz çalışması için qcn dosyası paylaşmıştım.

Hocam hangi romu öneriyorsunuz MIUI 13 Endonezya var da bende kamera sorunu var kamera bazen açılıyor bazen ise siyah ekran olup kamera etrafı göstermiyor donuyor ve wp insta snap gibi uygulamalardada sorun aynı kamera açılmıyor kamera modunda lens etrafı göstermiyor simsiyah tepkisiz kaliyor çözümü nedir
endonezya romu için de uygun modem dosyası hazırladım hocam, onu indirebilirsiniz. ben global rom kullanıyorum.

Izareh

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Rn8Pro
Konular
10
volte sıkıntısı qcn ile alakalı hocam, volte sorunsuz çalışması için qcn dosyası paylaşmıştım.

endonezya romu için de uygun modem dosyası hazırladım hocam, onu indirebilirsiniz. ben global rom kullanıyorum.
Sıkıntı varmı

Üst Alt