Eu romda *#*#663368378#*#* yazınca böyle bir ekran çıkıyor bu işlemleri yaparakta volteyi falan aktif ediyormuş hocam global romlarda bu ekranı vermiyor çünkü o yüzden eu romda diyorum hocam hani işinize yararsaişlemin ne olduğuna göre değişir![]()
Hocam şu an Eu rom kullanıyorum. Ben de Volte ve Vowifi'yi aktif etmek için bir kaynak incelerken bu görseldeki menüye girip talimatları yapacaktım ama bende mbn_eea seçeneği olmadığı için başka hiçbir yeri kurcalamadan direk yaptığım bir önceki yönergeleri uygulayıp telefonu yeniden başlatmıştım ve sağ üstte ikonlar görünüyordu. Hatta seyranli hocama da gösterdim. Cihazım henüz repairli değil ama demek istediğim şu; Eğer o ikonlar sağ üstte görünecekse, bu ekran görüntüsündeki menüden bişey yapmadan da görünebiliyor. Burası ile alakası olduğunu sanmıyorum hocam. Sadece arama kısmından gerekli numaraları girip sonra cihazımı yeniden başlattıktan sonra Volte ve Vowifi çalışıyor ve ikonları görünüyorduEu romda *#*#663368378#*#* yazınca böyle bir ekran çıkıyor bu işlemleri yaparakta volteyi falan aktif ediyormuş hocam global romlarda bu ekranı vermiyor çünkü o yüzden eu romda diyorum hocam hani işinize yararsa![]()
Dediğiniz gibi hocam IMEI repair işlemi görmediği için cihazınız normalde o kodları yazınca geliyor hatta şöyle ben *#*#4636#*#* yazıp oradaki şebekeyi lte önlü yaptığımda da direk volte simgesi geliyor ekrana hani IMEI repairle alakalı olduğu için belki bu dediğim işlemden bı data veya bı dosya çekilebilirse diye açıkçası tavsiyede bulundumHocam şu an Eu rom kullanıyorum. Ben de Volte ve Vowifi'yi aktif etmek için bir kaynak incelerken bu görseldeki menüye girip talimatları yapacaktım ama bende mbn_eea seçeneği olmadığı için başka hiçbir yeri kurcalamadan direk yaptığım bir önceki yönergeleri uygulayıp telefonu yeniden başlatmıştım ve sağ üstte ikonlar görünüyordu. Hatta seyranli hocama da gösterdim. Cihazım henüz repairli değil ama demek istediğim şu; Eğer o ikonlar sağ üstte görünecekse, bu ekran görüntüsündeki menüden bişey yapmadan da görünebiliyor. Burası ile alakası olduğunu sanmıyorum hocam. Sadece arama kısmından gerekli numaraları girip sonra cihazımı yeniden başlattıktan sonra Volte ve Vowifi çalışıyor ve ikonları görünüyordu
Tavsiyenize ek olarak ben de o menü ile alakalı tecrübelerimden bahsettim hocam. O menüde bir şey yapmasanız bile, normal şartlarda bahsettiğiniz kodu tuşlayınca aktif olması + ikonlarında görünmesi gerekiyor. Belki de repairli bir cihazda o menü gerçekten de işe yarayabilir. Umarım bir şekilde hallolur. Umudunuzu kaybetmeyin hocamDediğiniz gibi hocam IMEI repair işlemi görmediği için cihazınız normalde o kodları yazınca geliyor hatta şöyle ben *#*#4636#*#* yazıp oradaki şebekeyi lte önlü yaptığımda da direk volte simgesi geliyor ekrana hani IMEI repairle alakalı olduğu için belki bu dediğim işlemden bı data veya bı dosya çekilebilirse diye açıkçası tavsiyede bulundum![]()
Umudumuz seyranli hocaTavsiyenize ek olarak ben de o menü ile alakalı tecrübelerimden bahsettim hocam. O menüde bir şey yapmasanız bile, normal şartlarda bahsettiğiniz kodu tuşlayınca aktif olması + ikonlarında görünmesi gerekiyor. Belki de repairli bir cihazda o menü gerçekten de işe yarayabilir. Umarım bir şekilde hallolur. Umudunuzu kaybetmeyin hocam![]()
Global olan (sweet) Hindistan olan (sweetin) hocam. Alacaksanız Global versiyonu alın. Hindistan versiyonuna bulaşmayın. Nedenlerini buraya forumdaki arkadaşlar yazacaktır. Çok zamanım yok 2 dakika foruma gireyim dedim size hızlı bir şekilde cevap verip çıkacağım.Merhaba arkadaşlar bende sweet sürümlü muhtemelen hindistan olduğunu düşündüğüm note 10 pro alıcam. Sanırım globalin adı sweetpro araştırdığıma göre tabi yanlış değilse biraz muhabbetinizi inceledimde normal rusya romu yüklü bu modem muhabbeti nedir sürümle alakalı problemden dolayımı yoksa cihazla ilgili problemi çözemk için mi yani sormak istediğim kronik sorun mu
aktif zaten hocamda olmuyor.yinede voltesi aktif olmayanlar operatörüne uygun SMS le Volte Servisini aktif etmeyi denesinler.