Haber Redmi Note 10 Pro ve Pro Max sorunsuz modem dosyası gece modu ve AI çalışıyor

CanYILMAZ

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can YILMAZ
Cihazım
Not 10 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
2
işlemin ne olduğuna göre değişir :)

Marriedman92

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Marriedman
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
8
işlemin ne olduğuna göre değişir :)
Eu romda *#*#663368378#*#* yazınca böyle bir ekran çıkıyor bu işlemleri yaparakta volteyi falan aktif ediyormuş hocam global romlarda bu ekranı vermiyor çünkü o yüzden eu romda diyorum hocam hani işinize yararsa ☺️

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-04-02-19-20-58-534_com.android.chrome [miuiturkiye.net].jpg
    Screenshot_2021-04-02-19-20-58-534_com.android.chrome [miuiturkiye.net].jpg
    317,7 KB · Görüntüleme: 34

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
Eu romda *#*#663368378#*#* yazınca böyle bir ekran çıkıyor bu işlemleri yaparakta volteyi falan aktif ediyormuş hocam global romlarda bu ekranı vermiyor çünkü o yüzden eu romda diyorum hocam hani işinize yararsa ☺️
Hocam şu an Eu rom kullanıyorum. Ben de Volte ve Vowifi'yi aktif etmek için bir kaynak incelerken bu görseldeki menüye girip talimatları yapacaktım ama bende mbn_eea seçeneği olmadığı için başka hiçbir yeri kurcalamadan direk yaptığım bir önceki yönergeleri uygulayıp telefonu yeniden başlatmıştım ve sağ üstte ikonlar görünüyordu. Hatta seyranli hocama da gösterdim. Cihazım henüz repairli değil ama demek istediğim şu; Eğer o ikonlar sağ üstte görünecekse, bu ekran görüntüsündeki menüden bişey yapmadan da görünebiliyor. Burası ile alakası olduğunu sanmıyorum hocam. Sadece arama kısmından gerekli numaraları girip sonra cihazımı yeniden başlattıktan sonra Volte ve Vowifi çalışıyor ve ikonları görünüyordu

Marriedman92

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Marriedman
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
8
Hocam şu an Eu rom kullanıyorum. Ben de Volte ve Vowifi'yi aktif etmek için bir kaynak incelerken bu görseldeki menüye girip talimatları yapacaktım ama bende mbn_eea seçeneği olmadığı için başka hiçbir yeri kurcalamadan direk yaptığım bir önceki yönergeleri uygulayıp telefonu yeniden başlatmıştım ve sağ üstte ikonlar görünüyordu. Hatta seyranli hocama da gösterdim. Cihazım henüz repairli değil ama demek istediğim şu; Eğer o ikonlar sağ üstte görünecekse, bu ekran görüntüsündeki menüden bişey yapmadan da görünebiliyor. Burası ile alakası olduğunu sanmıyorum hocam. Sadece arama kısmından gerekli numaraları girip sonra cihazımı yeniden başlattıktan sonra Volte ve Vowifi çalışıyor ve ikonları görünüyordu
Dediğiniz gibi hocam IMEI repair işlemi görmediği için cihazınız normalde o kodları yazınca geliyor hatta şöyle ben *#*#4636#*#* yazıp oradaki şebekeyi lte önlü yaptığımda da direk volte simgesi geliyor ekrana hani IMEI repairle alakalı olduğu için belki bu dediğim işlemden bı data veya bı dosya çekilebilirse diye açıkçası tavsiyede bulundum ☺️

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
Dediğiniz gibi hocam IMEI repair işlemi görmediği için cihazınız normalde o kodları yazınca geliyor hatta şöyle ben *#*#4636#*#* yazıp oradaki şebekeyi lte önlü yaptığımda da direk volte simgesi geliyor ekrana hani IMEI repairle alakalı olduğu için belki bu dediğim işlemden bı data veya bı dosya çekilebilirse diye açıkçası tavsiyede bulundum ☺️
Tavsiyenize ek olarak ben de o menü ile alakalı tecrübelerimden bahsettim hocam. O menüde bir şey yapmasanız bile, normal şartlarda bahsettiğiniz kodu tuşlayınca aktif olması + ikonlarında görünmesi gerekiyor. Belki de repairli bir cihazda o menü gerçekten de işe yarayabilir. Umarım bir şekilde hallolur. Umudunuzu kaybetmeyin hocam 😊

Marriedman92

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Marriedman
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
8
Tavsiyenize ek olarak ben de o menü ile alakalı tecrübelerimden bahsettim hocam. O menüde bir şey yapmasanız bile, normal şartlarda bahsettiğiniz kodu tuşlayınca aktif olması + ikonlarında görünmesi gerekiyor. Belki de repairli bir cihazda o menü gerçekten de işe yarayabilir. Umarım bir şekilde hallolur. Umudunuzu kaybetmeyin hocam 😊
Umudumuz seyranli hoca 😂

bilisimkirtasiye

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Bilişim
Cihazım
Redmi Note 9pro
Konular
2
Merhaba arkadaşlar bende sweet sürümlü muhtemelen hindistan olduğunu düşündüğüm note 10 pro alıcam. Sanırım globalin adı sweetpro araştırdığıma göre tabi yanlış değilse biraz muhabbetinizi inceledimde normal rusya romu yüklü bu modem muhabbeti nedir sürümle alakalı problemden dolayımı yoksa cihazla ilgili problemi çözemk için mi yani sormak istediğim kronik sorun mu

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
Merhaba arkadaşlar bende sweet sürümlü muhtemelen hindistan olduğunu düşündüğüm note 10 pro alıcam. Sanırım globalin adı sweetpro araştırdığıma göre tabi yanlış değilse biraz muhabbetinizi inceledimde normal rusya romu yüklü bu modem muhabbeti nedir sürümle alakalı problemden dolayımı yoksa cihazla ilgili problemi çözemk için mi yani sormak istediğim kronik sorun mu
Global olan (sweet) Hindistan olan (sweetin) hocam. Alacaksanız Global versiyonu alın. Hindistan versiyonuna bulaşmayın. Nedenlerini buraya forumdaki arkadaşlar yazacaktır. Çok zamanım yok 2 dakika foruma gireyim dedim size hızlı bir şekilde cevap verip çıkacağım.

Modem dosyası, Plaka repair işleminden sonra cihaza flashlanması gereken bir dosya. Kamera, Sensör, Şebeke, Wifi, Bluetooth, NFC gibi bir çok önemli şey, bu cihazda Modem dosyasına bağlı. Repair'den sonra eğer modem dosyası flashlanmazsa, cihaz açılmaz. Sistem güncellemesi yaptığınızda da cihaz açılmaz. Açılması için, yukarıda saydığım şeylerin de doğru çalıştığı, uygun, sorunsuz bir modem dosyası flashlamanız gerekiyor. Bu cihazı yurtdışından alan kişiler için geçerli bu modem dosyası muhabbeti. Yurtiçi cihaz alanların konuyla bir alakası yok zaten. Yani endişelenmeyin. Kronik bir sorun değil bu.

saban19

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
şaban
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Bilgisayar Program
Konular
6
yinede voltesi aktif olmayanlar operatörüne uygun SMS le Volte Servisini aktif etmeyi denesinler.

Üst Alt