- Adım
- Yavuz
- Cihazım
- note 10 pro max
- Konular
- 0
Saolun hocam denicemHer güncellemede tekrar atmanız gerekiyor hocam
Saolun hocam denicemHer güncellemede tekrar atmanız gerekiyor hocam
fakat hocam benim telefon 108 mbit kameralı sorun olmaz değil miHocalarım kusura bakmayın telefon konusunda kötüyüm benim telefonumda gece görüş modu mor oluyor bazen wifi de kopma oluyor çok anlamiyorum acaba hangi modem dosyasını indirmem lazım telefon bilgilerimi fotoğraf halinde ekliyorum yardımcı olursanız sevinirim
Telefonu Hindistan'da getirttirdim
Bende de 108mp lik pro max var. Ben global modem için olan modemleri kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım.fakat hocam benim telefon 108 mbit kameralı sorun olmaz değil mi
Redmi note 10 pro max
Peki canyilmaz hocamın üstte de belirttiği modemi mi kullanmaliyim yani kullanırsam sorun olur muBende de 108mp lik pro max var. Ben global modem için olan modemleri kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım.
13.0.8 mi 13.0.14 olanı mi hocamHocam üstteki paylaştığım 64mbit ti, siz global için olanı kullanın
Kardeşim miui 14 kurmayı düşünüyorum bu modemi kursam sorun çıkarmı?Zamanla bir şekilde çözüme ulaşıyor işte. Sadece beklemek lazım. MIUI 13 kullananlar için gayet iyi bir haber olsa gerek. Ben bir süre daha MIUI 12.5'de kalmayı planlıyorum. Haber için teşekkürler hocam![]()
Hocam şöyle birşey düşünüyorum mumkunmu.Ben guncelleme hastasi degilim genelde 1 versiyonda kalirim ve telefonu satana kadarda onu kullanirim.Telefon icinden sfirlama degilde genelde fastboot rom atarim tertemiz olur Acaba dyorum modem dosyasini sonradan yazdirmak yerine...mevcuttaki fastboot romunun icine gömme sansimiz varmi ? Boyle bisey aklima geldi Hani tekrardan modem flashlamadan direk romu kursak bu sayede olurmu.Roma modemi gömebilirmisiniz veya yontemi varsa anlatin ben icine dahil edeyim romun.Sizinkine 13.0.8 daha uyumlu olacaktır hocam ama son versiyonlar gayet başarılı 13.0.16 romunu kullanıyorum son derece memnunum