- Adım
- Furkan
- Cihazım
- Redmi note 10 p
- Konular
- 0
CanYILMAZ hocam merhabalar 13.0.15 güncellemesi sonrası şarj inanılmaz derecede fsrk ediyohiç gitmiyor eskiden 1 gün giden şarjım şimdi en fazla 3-4 saat götürüyor miuı 12.5 geri dönme şansım veya bu 13 için sorun çözme şansımız varmıdır saygılarımla![]()
hocam son modem dosyasını da yüklediniz mi? Şarj konusunda çok stabil 13.0.15CanYILMAZ hocam merhabalar 13.0.15 güncellemesi sonrası şarj inanılmaz derecede fsrk ediyohiç gitmiyor eskiden 1 gün giden şarjım şimdi en fazla 3-4 saat götürüyor miuı 12.5 geri dönme şansım veya bu 13 için sorun çözme şansımız varmıdır saygılarımla![]()
Hocam ben hindistan note 10 pro telefonu 13.0.9 dan 12.5.3 endonozyaya düşürdüm ve kamera ile fotoğraf çekerken fazla bir şey yok ama o fotoğrafa tıklayınca fotoğrafta renk patlaması gibi bir şey oluyor sapıtıyor sizin yaptığınız uygulama ile bunun önüne geçebilir miyim?Hocam fastboot driverı yüklemeniz lazım, mi unlocker tool yüklerseniz içerisinde driver oluyor
Çok pardon hocam yükledim dosyayı deniyorum şimdi.Tamam hocam sağ olun bunu direkt olarak mi flash ile mi yüklüyoruz telefonda root filan yok tertemiz(uygulama derken uygulamak anlamında demiştim)
Hocam gece modunda patlamalar olmuyor diğer modlar hepten gidik tekrar sürüm değişssem.Uygulama değil hocam oriinaline yakın modem dosyası düzenliyorum, muhtemelen düzeltir.
Tamam hocam sağ olun bunu direkt olarak mi flash ile mi yüklüyoruz telefonda root filan yok tertemiz(uygulama derken uygulamak anlamında demiştim)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok pardon hocam yükledim dosyayı deniyorum şimdi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam gece modunda patlamalar olmuyor diğer modlar hepten gidik tekrar sürüm değişssem?