Benim büyük ihtimalle batarya sakata geldi custom kernel kullanırken force fast charce ayarını açıyordum o ömrünü yemiş olabilir arka kapağın açılmasını istemediğim için pilini değiştirmiyorumsıfırlayın tekrar kurun.
Batarya sağlığı korunsun diye hızlı şarjı kapatıyor millet sen tam tersi yola girmişsinBenim büyük ihtimalle batarya sakata geldi custom kernel kullanırken force fast charce ayarını açıyordum o ömrünü yemiş olabilir arka kapağın açılmasını istemediğim için pilini değiştirmiyorum
O sıra cok lazımdı deji bataryalar nasıl ? 1 sene fazla performans kaybetmeden götürür müBatarya sağlığı korunsun diye hızlı şarjı kapatıyor millet sen tam tersi yola girmişsin
Yıllar önce iPhone 5 telefonum için almıştım. İlk başta performansı güzeldi ama 6 ay sonra eskisinden beter oldu. Belki şu an çıkanlar iyidir bilemiyorumO sıra cok lazımdı deji bataryalar nasıl ? 1 sene fazla performans kaybetmeden götürür mü
6 ay fazla kısa başka batarya markası varmi bu cihaz için acabaYıllar önce iPhone 5 telefonum için almıştım. İlk başta performansı güzeldi ama 6 ay sonra eskisinden beter oldu. Belki şu an çıkanlar iyidir bilemiyorum
Maalesef bilgim yok hocam6 ay fazla kısa başka batarya markası varmi bu cihaz için acaba
Nasıl kronik sorun? 14.0.2 sürümünde yoktu bu sorun bende. 14.0.8 e geçince başladı bende. 3-5 gün yeniden başlatmayınca şarjj kendiliğinden gidiyor.Hocam bu cihazın kronik yazılımsal sorunu. Deepsleep yani derin uyku 3-5 gün cihazı yeniden başlatmayınca bozuluyor. Cihazı yeniden başlatıp tekrar idle drain'i kontrol edebilir misiniz?
Hocam cihaz için hemen hemen her aosp - miui romu denediğimi söyleyebilirim. Hepsinde bu sorun var. Yüksek ihtimal denk gelmemiştir 14.0.2'de. Bu sorunun tek çözümü şu an herhangi bir aosp romda zelo kerneli kernelsu olmayan şekilde kullanmak. Onlarca rom kernel denedim hepsinde aynı sorun. Ayrıca bizzat kendim deneyimlemesem de telegramda benim kadar rom kernel deneyen bir arkadaş kernelsu'nun da bu soruna sebebiyet verdiğini söylüyor.Nasıl kronik sorun? 14.0.2 sürümünde yoktu bu sorun bende. 14.0.8 e geçince başladı bende. 3-5 gün yeniden başlatmayınca şarjj kendiliğinden gidiyor.