- Adım
- Halil
- Cihazım
- Mi 9T (Davinci)
- Konular
- 44
Forumda imei değiştirme bilgisi vermek yasak.hocam anlatırmısın resimli yada videolu
Forumda imei değiştirme bilgisi vermek yasak.hocam anlatırmısın resimli yada videolu
Telefonu yarı fiyatına alıyorsun amaSıfır telefon alacağım ve aynı gün içi açılıp anakartı kurcalanacak hiç içime sinmez doğrusu. Daha akıllı bir yolla çift sim repair çıkar da tek sime düşen cihazlar da kurutulur inşallah.
Hayır aslında gerçek fiyatına alıyorum. Sadece devlete haraç ödememiş oluyorum.Telefonu yarı fiyatına alıyorsun ama
cihazın arka kapağı açılıp anakart üstünde işlem yapılıyor direnç değişikliği anlatım yasak olduğu için ilerki zamanlarda Chrome dan araştırabilirsinizBaktılar bir şekilde yapılıyor diye Çin den bilgi sızar belki sadece bir düşünce
Benim cihazım yurtdışı ben yaptırırım hele bir de çift sim yazılıyorsa zaten su geçirmezlik özelliği felan da yok
hocam anlatırmısın resimli yada videolu
Bilgilendirmelerini bekliyoruz hocam.Beyler Allah'ın selamı üzerinize olsun inşallah sonunda Redmi note 10 serilerine çift sim imei kaydı yapılabilmektedir (Anakarta müdahale edilerek) alan arkadaşların içindeki sıkıntı bugünden itibaren gidebilir .
not: güvenilir bir yazılımcı bulmanız şartı ile çünkü anakarta müdahale edilerek imei yazılabiliyor sıkıntısız tüm şebekeleri alabilirsiniz.
Hayırlı Forumlar