Soru Redmi note 10 pro imei değişimi direnç ile mi yoksa yazılım ile mi ?

xqeqeret12

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Şevket
Cihazım
Poco x3 Nfc
Konular
8
Merhaba benim elimde mi 11 lite ne var redmi note 10 pro ile takas düşünüyorum direnç değişimini kaliteli yapacak bir tanıdığım olmadığı için redmi note 10 pro'da imei repair direnç değişimi ile mi yapılıyor yoksa yazılım ile mi ? Sürekli aosp rom yüklüyorum o yüzden direnç değişimi bana ters düşüyor bilgisi olan yardımcı olabilir mi teşekkürler

ademacar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
S23 plus
Meslek
makine mühendisi
Konular
14
Merhaba benim elimde mi 11 lite ne var redmi note 10 pro ile takas düşünüyorum direnç değişimini kaliteli yapacak bir tanıdığım olmadığı için redmi note 10 pro'da imei repair direnç değişimi ile mi yapılıyor yoksa yazılım ile mi ? Sürekli aosp rom yüklüyorum o yüzden direnç değişimi bana ters düşüyor bilgisi olan yardımcı olabilir mi teşekkürler
yazılım ile. ama sonrasında güncelleme yaparsan nv hatasına düşersin. modem dosyası flaşlayınca açılır çihazın.

xqeqeret12

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Şevket
Cihazım
Poco x3 Nfc
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yazılım ile. ama sonrasında güncelleme yaparsan nv hatasına düşersin. modem dosyası flaşlayınca açılır çihazın.
modem dosyasını flashlarım bl kilidi açık oldukça tek abd komutu ile flashlanıyor zaten onda sıkıntı yok. Peki aosp rom kurmak sıkıntı yaratır mı ? genelde twrp üzerinden kuramıyorum aosp romları adb sideload ile kuruyorum. Eskiden redmi note 10 kullanıyordum ona da direnç değişimi var diyorlardı sadece ileride mi 11 lite ne'ye de yazılım ile imei çıkma gibi bi olasılıgı var mıdır ?

ademacar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
S23 plus
Meslek
makine mühendisi
Konular
14
modem dosyasını flashlarım bl kilidi açık oldukça tek abd komutu ile flashlanıyor zaten onda sıkıntı yok. Peki aosp rom kurmak sıkıntı yaratır mı ? genelde twrp üzerinden kuramıyorum aosp romları adb sideload ile kuruyorum. Eskiden redmi note 10 kullanıyordum ona da direnç değişimi var diyorlardı sadece ileride mi 11 lite ne'ye de yazılım ile imei çıkma gibi bi olasılıgı var mıdır ?
Genelde bu benim kanaatim direnç ile yapılmışsa diğer yol pek çıkmıyor. %90 mi 11 lite new edition için yazılım yolu çıkmaz. dirençle halledersin. Direnç iyi yerde yapılırsa sıkıntı olmaz hatta daha avantajlı güncelleme sıfırmalada imei gitmez. Lite yerine Mi11t ye geç oda üzmez seni hemde yazılım ile çözersin repear işini. Ayrıca soruna gelecek olursak AOSP romda sıkıntın olmaz EFS yedeğini al riske girme.

GokhanOfficial

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
13
AOSP ROM'lar sıkıntı yaratmıyor. MIUI ile aynı şekilde kurabiliyorsunuz. Modem dosyası ile kullanmanın tek eksisi VoLTE bazı kişilerde çalışmıyor.

Yakupbb

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yakup budak
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
21
Herkese merhabalar suanda eu rom 12.5.6 kullanıyorum cihazım IMEI repairli güncellemek istiyorum ama IMEI uçacak baştan sona neler yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz .

stridercop

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
strider
Cihazım
redmi note9 pro
Konular
1
Herkese merhabalar suanda eu rom 12.5.6 kullanıyorum cihazım IMEI repairli güncellemek istiyorum ama IMEI uçacak baştan sona neler yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz .
Benim telefon da aynı şekildeydi. TWRP üzerinden eu rom yükledim. Sorunsuz bir şekilde yüklendi. imei de gitmedi. Ancak yüklerken wipe dan tüm telefonu silip yapınca olmadı format data yapınca yükleme olumlu sonuçlandı.

Sadhan85

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sadullah
Cihazım
Mi 5
Konular
15
Ben redmi note 10 pro aldım imei attilar yazılımla aldığım yer. Ama sadece bi tane imei atılıyor ikinci hatta atılmıyor dediler. Tek hat kullanirsin dediler. Elimdede iki hat var. Bu doğrumudur?

stridercop

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
strider
Cihazım
redmi note9 pro
Konular
1
evet imei sadece bir tanesine atılıyor diğeri siliniyor

Üst Alt