Soru Redmi note 10 pro imei değişimi direnç ile mi yoksa yazılım ile mi ?

Sadhan85

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sadullah
Cihazım
Mi 5
Konular
15
Telefonu malesef düşürdüm balkondan iki hafta bile kullanamadan. Kulaklik bölgesi kirildi. Herşeyi çalışıyor ama sebeke yok. Aldığım yer çöp bu dediler. Şimdi yenisini alıcam ama 12t almak istedim imei atılmıyor 11t var ona atılıyor dedi. Odami yazilimla atılıyor yone tek hata düşer mi? 12 t imei atılmış olarak satan herlerde gördüm ama bin lira fazla fark istiyorlar. Yardımcı olur musunuz çok kafam karıştı. Redmi 10 pro fotograf kalitesinden memnun kalmadım bende mi note 2 vardi 24mp. Bundan daha kaliteli çekiyor foto boyutundan bile belli. Redmi note 10 pro çektiği fotolar 2 megabayt eski telefonum 6 megabayt çekiyor.

Mr.Mitch

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haydar
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Köle
Konular
46
Telefonu malesef düşürdüm balkondan iki hafta bile kullanamadan. Kulaklik bölgesi kirildi. Herşeyi çalışıyor ama sebeke yok. Aldığım yer çöp bu dediler. Şimdi yenisini alıcam ama 12t almak istedim imei atılmıyor 11t var ona atılıyor dedi. Odami yazilimla atılıyor yone tek hata düşer mi? 12 t imei atılmış olarak satan herlerde gördüm ama bin lira fazla fark istiyorlar. Yardımcı olur musunuz çok kafam karıştı. Redmi 10 pro fotograf kalitesinden memnun kalmadım bende mi note 2 vardi 24mp. Bundan daha kaliteli çekiyor foto boyutundan bile belli. Redmi note 10 pro çektiği fotolar 2 megabayt eski telefonum 6 megabayt çekiyor.
Cok geçmiş olsun

Yakupbb

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yakup budak
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
21
Benim telefon da aynı şekildeydi. TWRP üzerinden eu rom yükledim. Sorunsuz bir şekilde yüklendi. imei de gitmedi. Ancak yüklerken wipe dan tüm telefonu silip yapınca olmadı format data yapınca yükleme olumlu sonuçlandı.
Tane tane anlatirmisiniz uzun süredir rom kurmuyirum da unuttum biraz facepalm~~

Üst Alt