Soru Redmi Note 10 Pro Hala Alınır mı?

Theo7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
uls
Cihazım
Mi Note 3
Konular
10
Valla ben yerli alacağım. Siz hiç bir sorunla karşılaştınız mı acaba telefonu kullanırken? Mesela alternatif launcher (başlatıcı) kullanırsam gene hareketle gezinme kullanabiliyor muyum?
Kullanabilirsiniz ancak MIUI daki performansi alamazsın, 3.parti launcherlarda takılma donma lag daha fazla oluyor .
Cihaz alınır fakat o fiyata one plus 9 Pro yd varken asla alınmaz iki cihaz kıyas dahi edilemez . Ve op da ne kayıt ne güncelleme nede sıfırlama da problem olmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba,
Halihazırda Note 8 Pro cihaza sahibim. Yeni bir cihaza geçmek için araştırma yapıyorum ve F/P ve özellikleri ile Redmi Note 10 Pro'ya denk geldim. 8/256 versiyonunu almayı düşünüyorum. Genel olarak sormak istediğim; bu cihaz hala bu fiyat skalasında (Max 9.000) en iyi seçenek mi?

2)
Kronik sorunları var mı? Varsa nelerdir?
3) Bir alışveriş sitesinde işlemci Mediatek olarak gözüküyor ama bir başka sitede ise Snapdragon olarak? Bu cihaz snapdragon, değil mi?
4) ROM imkanları nasıl? Bildiğim kadarıyla EU ROM var bu cihaz için, diğer AOSP olsun MIUI olsun ROM seçenekleri nasıl acaba?
5) Note 10 Pro yerine başka öneriniz olur mu?

Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim 🙃
3 işlemci snapdragon
4 çok fazla MIUI veya aosp rom seçeneği mevcut
5 One Plus 9/9 Pro yd

ilNeminis

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilNeminis
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
26
Kullanabilirsiniz ancak MIUI daki performansi alamazsın, 3.parti launcherlarda takılma donma lag daha fazla oluyor .
Cihaz alınır fakat o fiyata one plus 9 Pro yd varken asla alınmaz iki cihaz kıyas dahi edilemez . Ve op da ne kayıt ne güncelleme nede sıfırlama da problem olmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 işlemci snapdragon
4 çok fazla MIUI veya aosp rom seçeneği mevcut
5 One Plus 9/9 Pro yd

Cevap için çok teşekkür ederim. Eminim OnePlus 9/Pro anlattığınız gibi çok üstündür ancak kredi kartı ile alıp taksitlendireceğim için seçenek gibi gözükmüyor, ben de OnePlus almaya çok niyetliydim ancak bundan dolayı elim kolum bağlı.

Sensör sorunlarının olduğunu okudum, denildiği kadar var mı ve kronik mi?

fox5578

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
17
custom rom atıp kullanılabilecek en iyi telefonlardan biridir. Kaçak işine girerseniz oneplus öneririm. O işe girmem derseniz rn10 pro iyidir.

kronik olarak sadece sensör sorunu var ama rahatsız edici derecede değil. Sorun çıkarttığını söyleyemem. Özetle telefonu almanı engelleyecek bir sorun değil.

işlemci olarak snapdragon var. Sanırım telefonun yeni versiyonu çıkmış yabancı kaynaklarda söyleniyordu. Belki o mediatektir. Kesinlikle snapdragon olanı öneririm.

rom konusunda problem yaşamazsın seçenek bol. Özellikle aosp seviyorsan hem stabil hemde seçenek çok.

Moderatör tarafında düzenlendi:

acerect

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
sweetin
Meslek
Video Editör
Konular
8
custom rom atıp kullanılabilecek en iyi telefonlardan biridir. Kaçak işine girerseniz oneplus öneririm. O işe girmem derseniz rn10 pro iyidir.

kronik olarak sadece sensör sorunu var ama rahatsız edici derecede değil. Sorun çıkarttığını söyleyemem. Özetle telefonu almanı engelleyecek bir sorun değil.

işlemci olarak snapdragon var. Sanırım telefonun yeni versiyonu çıkmış yabancı kaynaklarda söyleniyordu. Belki o mediatektir. Kesinlikle snapdragon olanı öneririm.

rom konusunda problem yaşamazsın seçenek bol. Özellikle aosp seviyorsan hem stabil hemde seçenek çok.
Hocam konudan bağımsız crdroid gibi pubg 90 fps kilidi açık rom var mı

ilNeminis

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilNeminis
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
26

Kaçaklarda taksit var mı? Soru saçma ama insnlar ısrarla önerince sorasım geldi.
Ben bu gece alayım en iyisi, teşekkürler :)

yusufsaracen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
R. NOTE 10 PRO
Konular
1
Sensör problemi aslından yok çok toz çektiği için ızgaralar tıkanıyo sensör yüzü görmüyor temizleyince normal çalışıyor

fox5578

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
17
Hocam konudan bağımsız crdroid gibi pubg 90 fps kilidi açık rom var mı
Evet hatta kendim crdroid kullanıyorum. Ayarlarda seçenek var.
Kaçaklarda taksit var mı? Soru saçma ama insnlar ısrarla önerince sorasım geldi.
Kaçaklarda taksit olmaz. Nakit çalışır. Kredi kartı bile zor. Ama taksitli nakit avans çekip alabilirsiniz.

Theo7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
uls
Cihazım
Mi Note 3
Konular
10
Cevap için çok teşekkür ederim. Eminim OnePlus 9/Pro anlattığınız gibi çok üstündür ancak kredi kartı ile alıp taksitlendireceğim için seçenek gibi gözükmüyor, ben de OnePlus almaya çok niyetliydim ancak bundan dolayı elim kolum bağlı.

Sensör sorunlarının olduğunu okudum, denildiği kadar var mı ve kronik mi?

Anladım tabi sizin şartlarınız da mantıklı bence fp cihaz sizin şartlarda 10 PRO
Ben 6 aydır kullanıyorum 3-4 defa yaşadım sensör sorunu ama hiç keşke bu telefonu kullanmasam demedim veya of falanda demedim

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Taksit var Xiaomi Türkiye facebook grubuna göz atın yönetici emre albayrak en ufak güven problemi yaşamayın çok güvenilir dürüst satıcı ve kaçak göçek işler artık ülkemizin bir gerçeği malesef düşündüğünüz gibi değil. 9000 TL rakama alacağınız oneplus cihaz türkiyeye resmi yoldan geldiğinde 20 bin liradan aşağı satılmaz vergilerle gerisini siz düşünün ve redmi almayın xiaominin ucuz önemsemediği bir marka mutlu etmez sorunlar yaşayıp markadan soğuyacaksınız sürekli romlarla uğraşıp vaktinize yazık edersiniz

Üst Alt