Alınmaz
aşağıdaki linklerde açmış olduğum konular var bakabilirsiniz
(Buraya eklemedim ama açmış olduğum konularda bulabilirsiniz)
120hz sorunu var 120 Hz de iken en düşük parlaklıkta uygulama açılış kapanışlarında ekranda titreşim oluşuyor (örnek kamera uygulaması) Chrome da video izlerken yapıyor ve göze çarpıyor
teknoloji sitelerinde de çıktı
sadece senin cihazda sorun var diye düşünebilirsiniz sıfır olan 2 cihazda da denedim aynı sorun var.
Stabil olmayışı cabası seri şekilde uygulamaya girip çıkarken çıktığımda duvarkağıdının gelmemesi artık benim için ufak bir sorun oldu
Çağ dışı kalmış Google uygulamaları ile bence alınmaması gereken tek neden olarak bile sayabilirim
Sensör sorununu söylemiyorum bile
Ben alınmaması taraftarıyım
Redmi note 10 pro cihazım var Instagram facebook veya haber uygulamasında video izlerken veya ekrana dokunmadan beklerken telefon otomatik ekranı kapanıyor ve tuş kilitleniyor.uygulama ayarlarında ki pil tasarrufu kapalı sorun nedir sizce?
forum.miuiturkiye.net
Daha önce vardı güncelleme den sonramı oldu bilmiyorum burada herşey var panoya kopyalama kayboldu
forum.miuiturkiye.net
Merhaba değerli forum üyeleri sizlere bugün farkettiğim bir durumu anlatmak ve sormak istedim telefonun temasını değiştirdim duvarkağıdı ayarladım sonra Google uygulamalarında (mesajlar, çağrı listesi, fotoğraflar Chrome vs.) girdiğimde uygulamalar sararmış halde karşıma çıktı koyu mod...
forum.miuiturkiye.net
merhaba arkadaşlar benim sizlere bir sorum olacak düşük ışıkta video çekerken odaklanma sorunu oluşuyor ve çektiğim nesne veya kişi sürekli bulanıklaşıp netleşiyor haliyle berbat bir görüntü ortaya çıkıyor.böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu? Denemek isteyenler olursa karanlık odada tv ışığında...
forum.miuiturkiye.net
Merhaba arkadaşlar.Benim sizlere bir sorum var. xiaominin galeri uygulamasını kullanıyor musunuz?Kullanıyorsanız nasıl buluyorsunuz. Ben hayatımda bu kadar kötü kullanışsız bir galeri uygulaması görmedim. 1.bilgisayardan telefona video ve fotoğrafları atıyorum "çekildiği tarihi" değilde...
forum.miuiturkiye.net