Soru Redmi Note 10 Pro Hala Alınır mı?

ProYasinn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Sanırım öyle duruyor, sensör problemlerinin yoğun olduğunu duydum, böyle bir sorun ile karşılaştınız mı acaba?

Neden Redmi cihaz alınmaz? Yazılım desteği kesilse de AOSP romlar ya da EU Rom ile devam ederim sanırım hayatıma :) Kaçak göçek işlere girmek istemiyorum. Fiyatına okayim ben. sensör problemlerinin yoğun olduğunu duydum, böyle bir sorun ile karşılaştınız mı acaba?

Kaçak göçek işlere girmek istemiyorum. Fiyatına okayim ben. sensör problemlerinin yoğun olduğunu duydum, böyle bir sorun ile karşılaştınız mı acaba?
Sensor duruma göre iyi/kötü değişiyor direkt kötü diyemem

ilhaniko

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Kullanabilirsiniz ancak MIUI daki performansi alamazsın, 3.parti launcherlarda takılma donma lag daha fazla oluyor .
Cihaz alınır fakat o fiyata one plus 9 Pro yd varken asla alınmaz iki cihaz kıyas dahi edilemez . Ve op da ne kayıt ne güncelleme nede sıfırlama da problem olmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 işlemci snapdragon
4 çok fazla MIUI veya aosp rom seçeneği mevcut
5 One Plus 9/9 Pro yd
Aynı ya da benzer fiyat nerede? Almanya fiyatları Redmi Note 10 Pro için 255 Euro. One Plus 9 Pro için ise 645 Euro'dan başlıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2022 Aralık ayında 179 Euro'ya aldım. O fiyata benzer özellikte telefon yoktu. En doğrusu Redmi Note 10 Pro ile birlikte güncel alternatiflerinizi karşılaştırın ve bence çıkış tarihine bakmayın. O telefon resmi destek kesildiğinde de custom romlar ile destek almayı sürdürür ve yürür.

miuici11

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
&
Cihazım
redmi note10pro
Konular
15
Alınmaz
aşağıdaki linklerde açmış olduğum konular var bakabilirsiniz
(Buraya eklemedim ama açmış olduğum konularda bulabilirsiniz)
120hz sorunu var 120 Hz de iken en düşük parlaklıkta uygulama açılış kapanışlarında ekranda titreşim oluşuyor (örnek kamera uygulaması) Chrome da video izlerken yapıyor ve göze çarpıyor
teknoloji sitelerinde de çıktı
sadece senin cihazda sorun var diye düşünebilirsiniz sıfır olan 2 cihazda da denedim aynı sorun var.
Stabil olmayışı cabası seri şekilde uygulamaya girip çıkarken çıktığımda duvarkağıdının gelmemesi artık benim için ufak bir sorun oldu :)
Çağ dışı kalmış Google uygulamaları ile bence alınmaması gereken tek neden olarak bile sayabilirim
Sensör sorununu söylemiyorum bile
Ben alınmaması taraftarıyım

Assault79

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MetinKocabay
Cihazım
Mi 13 T
Meslek
İnsan Sarrafı
Konular
35
Redmi cihaz alınmaz birde note 10 pro eskimeye yüz tutmuş bi cihaz hiç alınmaz o bütçeye yurtdisi oneplus alınır kayıt sorunu yok hemde işlemcisi sağlam performanslı kaliteli bi cihaz almış olursunuz.
Eskimeye yüz tutmuş ne oluyor merak ettim...

acerect

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
sweetin
Meslek
Video Editör
Konular
8
Alınmaz
aşağıdaki linklerde açmış olduğum konular var bakabilirsiniz
(Buraya eklemedim ama açmış olduğum konularda bulabilirsiniz)
120hz sorunu var 120 Hz de iken en düşük parlaklıkta uygulama açılış kapanışlarında ekranda titreşim oluşuyor (örnek kamera uygulaması) Chrome da video izlerken yapıyor ve göze çarpıyor
teknoloji sitelerinde de çıktı
sadece senin cihazda sorun var diye düşünebilirsiniz sıfır olan 2 cihazda da denedim aynı sorun var.
Stabil olmayışı cabası seri şekilde uygulamaya girip çıkarken çıktığımda duvarkağıdının gelmemesi artık benim için ufak bir sorun oldu :)
Çağ dışı kalmış Google uygulamaları ile bence alınmaması gereken tek neden olarak bile sayabilirim
Sensör sorununu söylemiyorum bile
Ben alınmaması taraftarıyım

Evet hocam sorunları var cihazın bazen parlaklık kısılmıyor falan. Ama kapanma sorununu ben yaşamadım. Ama eğri oturup doğru konuşunca parası olan eleman redmi falan bulaşmamalı bence. Fakir telefonu

acerect

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
sweetin
Meslek
Video Editör
Konular
8
Evet hatta kendim crdroid kullanıyorum. Ayarlarda seçenek var.

Kaçaklarda taksit olmaz. Nakit çalışır. Kredi kartı bile zor. Ama taksitli nakit avans çekip alabilirsiniz.
Hocam sanırım yanlış anlattım. Crdroid alternatifi başka bir şey var mı yine 90 fps açık olan. Çünkü bazı sorunları var ekranı basılı tutuyor kilit ekranında kaydırmıyor. O yüzden başka rom denemek istiyorum.

miuici11

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
&
Cihazım
redmi note10pro
Konular
15
Evet hocam sorunları var cihazın bazen parlaklık kısılmıyor falan. Ama kapanma sorununu ben yaşamadım. Ama eğri oturup doğru konuşunca parası olan eleman redmi falan bulaşmamalı bence. Fakir telefonu
Kesinlikle

Mr.Mitch

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haydar
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Köle
Konular
46
Millet cok bos muhabbet yapmış ben cihazı 1 ay önce aldım bundan önce redmi note 8 kullanıyordum 1 aylık tecrübemde herhangi bir sorun sıkıntı yaşamadım ilerde ne olur bilmiyorum

dogusdilekci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
dogus
Cihazım
note 10 PRO
Meslek
bankacılık
Konular
3
Yaklaşık 2 senedir mecburiyetten kullanıyorum. Sensör problemi daha yeni bitti. İllallah ettirdi. Ara ara donma problemleri oluyor rahatsız edici değil. Şarjı çok iyi gidiyor. Kamerası gündüz süper gece leş gibi. Ben yurtdışı alıp imeisini kendim hallettim.

miuici11

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
&
Cihazım
redmi note10pro
Konular
15
Millet cok bos muhabbet yapmış ben cihazı 1 ay önce aldım bundan önce redmi note 8 kullanıyordum 1 aylık tecrübemde herhangi bir sorun sıkıntı yaşamadım ilerde ne olur bilmiyorum
Boş muhabbet mi ?
bu kadar insanın işi gücü yok vaktinden ayırıp olmayan şeyleri yazacak diye mi düşünüyorsunuz? İnanın aklım almıyor 😄
Bu sorunları boş muhabbet olarak değerlendirmeniz bütün sorunlarımızı ve telefonun bütün kronik sorunlarını çözdü bunun için teşekkürler
Kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş hesabı 😂

Üst Alt