- Adım
- Murat
- Cihazım
- Note 8 pro
- Konular
- 2
Kayda değer gelişme varmı acaba yeni sürümdeGelecektir hocam yoksa da Recovery bağlantıyı indirin manuel güncelleyin
Kayda değer gelişme varmı acaba yeni sürümdeGelecektir hocam yoksa da Recovery bağlantıyı indirin manuel güncelleyin
Akıcılık hızlılık başka bişey yok hocamKayda değer gelişme varmı acaba yeni sürümde
Zaten Hint Roma gecicem ,de bu BL kiliti acayım dedim 153 saat sonra gel dedi , yanlış bişeyler de yapmadım gerci normal bir durummu acaba hocamAkıcılık hızlılık başka bişey yok hocam
Evet hocam hepimiz aynı süreleri bekliyoruz mecburZaten Hint Roma gecicem ,de bu BL kiliti acayım dedim 153 saat sonra gel dedi , yanlış bişeyler de yapmadım gerci normal bir durummu acaba hocam
Haydaa , Hindistanıda kaybettik deseneEvet hocam hepimiz aynı süreleri bekliyoruz mecburBir de Himt romunda Google Uygulamaları mevcut Endonezya romuna geçebilirsiniz Miui Uygulamaları için
Oyunlarda drop yaşamadım hiç Cod Mobile oynuyorum ama ısınıyor Klimalı odada oynuyorum Cihaz kendine geliyor sonradan12.5 denmi alakalı bilmiyorum ama benim tel kasmalara doyamadı,en basit oyunda bile kasıyor . sürekli takılıyor drop yiyor ,note 8 pro arar oldum
Ben candy crush oynuyorum sadece onda bile şekerler patlarken donuyor.Oyunlarda drop yaşamadım hiç Cod Mobile oynuyorum ama ısınıyor Klimalı odada oynuyorum Cihaz kendine geliyor sonradan![]()
Endonezya 12.5.2 hocamBen candy crush oynuyorum sadece onda bile şekerler patlarken donuyor.
Siz hangi bir romdasınız hocam?
Normal değil bu durum.12.5 denmi alakalı bilmiyorum ama benim tel kasmalara doyamadı,en basit oyunda bile kasıyor . sürekli takılıyor drop yiyor ,note 8 pro arar oldum