- Adım
- Merdan
- Cihazım
- Poco F5
- Meslek
- Mekanik
- Konular
- 149
Düzelmiş evet hocam telegramda da herkes memnunhocam ozmn düzelmiş galiba hemen yüklüyorum
Düzelmiş evet hocam telegramda da herkes memnunhocam ozmn düzelmiş galiba hemen yüklüyorum
Onu da test edebilir misin hocam mümkün ise?Onu test etmedim hocam
Zaman bulduğumda test edeyim hocamOnu da test edebilir misin hocam mümkün ise?
Düzeldiyse hemen geçeyim
Merhaba hocamArkadaşlar merhaba, bugün note 10 pro modelini aldım. Kilit acmadan hint romuna gecebilirmiyim acaba.işim gereği MIUI arama benim için çok önemli.
Biraz zaman geçsin twrpden kurulan arama gelir belki, n8P de vardı.Merhaba hocam
Hint romunda da maalesef artık Google uygulamaları mevcut Sadece Endonezya romunda bir de Custom romda mevcut miui arama. Ona da Bl kilidi açmadan geçilmiyor
Cihazınız global rom da ise gelecektir hocam güncelleme ayarlarından Güncellemeleri erken al seçeğini aktifleştirin birde bölgeyi Hindistan yapın Cihazı yeniden başlatın tekrar kontrol edinElimdeki İki cihaza da bu güncelleme ota'dan henüz gelmedi, güncellemeyi alan arkadaş varmı?
Söylediklerinizi denedim ama güncelleme gelmedi hocam, bir süre daha bekleyelim bakalım, yinede teşekkür ederim hocam tavsiyeleriniz içinCihazınız global rom da ise gelecektir hocam güncelleme ayarlarından Güncellemeleri erken al seçeğini aktifleştirin birde bölgeyi Hindistan yapın Cihazı yeniden başlatın tekrar kontrol edin
Gelecektir hocam yoksa da Recovery bağlantıyı indirin manuel güncelleyinSöylediklerinizi denedim ama güncelleme gelmedi hocam, bir süre daha bekleyelim bakalım, yinede teşekkür ederim hocam tavsiyeleriniz için