- Adım
- Onur
- Cihazım
- Mi 13T
- Meslek
- Tekniker
- Konular
- 7
Benim cihaza henüz gelmedi hocam 12.0.15 sürüm bölgeyi hindistan yaptım bakalımTam tersi Globale geldi
Benim cihaza henüz gelmedi hocam 12.0.15 sürüm bölgeyi hindistan yaptım bakalımTam tersi Globale geldi
İnşallah gelir hocam güncelleme ayarlarından güncellemeleri erken al seçeğini aktif edin ve cihazı yeniden başlatın ve tekrar güncellemeleri kontrol edinBenim cihaza henüz gelmedi hocam 12.0.15 sürüm bölgeyi hindistan yaptım bakalım
Hayır hocam bende daha bu cihazdan yokSizede geldimi
O zaman gelene kadar bekleyecezgüncelleme beta kullanıcılar içinmiş hocam yüklemek isteyen arkadaşlar yükleme sırasında hata alırsa beta kayıt yapmamış demektir ..Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Çok bekleyen var bir şekilde gerek yazılım, gerekse de donanımsal müdahale ile çözüme kavuşacaktırcihazın performansı iyidi güncelleme geldikten sonra daha da iyi oldu bu arada imei konusunda bir gelişme yaşandı bu cihaza imei atıldı fakat şebeke sadece 2g de çekiyor ben henüz atmadım biraz daha zaman geçmesini bekliyorum
ilerki zamanlarda belli olacaktır hocamÇok bekleyen var bir şekilde gerek yazılım, gerekse de donanımsal müdahale ile çözüme kavuşacaktır
selam kardeşim. kamera performansında bi gelişme oldu mu ? extra kattıkları yazılımsal yenilikler varmı ?ilerki zamanlarda belli olacaktır hocam
yazılımsal yenilikler var evet uygulama geçişlerinde çok güzel bir hissiyat katmışlar kamera konusunda ben pek bi yenilik göremedim şarj konusunda iyileştirmeler mevcut sabah %40 iken teli elime aldım instada falan takıldım şu an 32 geliştirmişler sistem görünümünde yenilikler varselam kardeşim. kamera performansında bi gelişme oldu mu ? extra kattıkları yazılımsal yenilikler varmı ?