- Adım
- Murat
- Cihazım
- Note 8 Pro
- Konular
- 1
Merhaba, galiba fastboot rom indirme bağlantısı ile recovery rom indirme bağlantısının yerini değiştirmeniz gerek galiba.
Açıklar mısınız lag nedemek?Eu romda lag sorunu var.
Türkçe anlamı gecikme demek hocam. Bazen dokunuyorsun ama geç cevap veriyor. Sinir bozucu oluyor. Daha önce hiç deneyimlemediysen mutlaka yükleyip deneAçıklar mısınız lag nedemek?
M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cevabınız için teşekkür ederim Ama ben hiç deneyimlemiyeyim, kalsın. Bu sorunun çözümü var mı peki? Başka bir konuda bir kullanıcı eu rom için (redmi Note 10 pro için) çok memnunum çok güzel yazmışta onun için soruyorum.Türkçe anlamı gecikme demek hocam. Bazen dokunuyorsun ama geç cevap veriyor. Sinir bozucu oluyor. Daha önce hiç deneyimlemediysen mutlaka yükleyip dene
Her çıkan sürümü yükleyip denedim ama hepsinde var bu sorun. Sadece eu değil MIUI tabanlı bütün custom romlarda var. Aosp romlarda ve stock romlarda herhangi bir sıkıntı yok.Cevabınız için teşekkür ederim Ama ben hiç deneyimlemiyeyim, kalsın. Bu sorunun çözümü var mı peki? Başka bir konuda bir kullanıcı eu rom için (redmi Note 10 pro için) çok memnunum çok güzel yazmışta onun için soruyorum.
M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam kilit açıldıktan sonra Endonezya kararlı romunu yükleyin keyfinize bakın derimLucas.Rintaro Üstadım. Bootloader kilidinin açılması için gerekenleri yaptım bir hafta içinde açılacak. Benim için önemli olan miui arama ve mesaj uygulaması. Bunlarla birlikte mümkün olduğunca stabil kullanabileceğim kararlı yada haftalık rom önerin nedir? Eski telefonumda (mi 5s plus) eu haftalık rom kullanıyordum. Ufak tefek hatalar oluyordu ama ben çok memnundum. Bu sebeple eu roma kayıyor aklım. Eu da da lag sorunu var dediniz. Sorunun çözümü de yok herhalde. Şimdi önerilerinizi bekliyorum.
Hocam bende Endonezya romu kurdum ama sanki ekran titriyor az da olsa varmı bunun çözümü,120 de 60 da aynı, kendi ara yüzünde sorun yok sadeceHocam kilit açıldıktan sonra Endonezya kararlı romunu yükleyin keyfinize bakın derim
Yok ben illa aksiyon arıyorum derseniz Xiaomi.eu ya da MiuiMix romunu yükleyip bir deneyin, beğenmezseniz Endonezya romunu yüklersiniz yine.
Sürekli mi titriyor hocam? Ben farketmedimHocam bende Endonezya romu kurdum ama sanki ekran titriyor az da olsa varmı bunun çözümü,120 de 60 da aynı, kendi ara yüzünde sorun yok sadece