Sohbet Redmi Note 10 Pro (Global) Ekran Süresi Paylaşımı

isyanet

YaReN
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mi Max 2
Cihazım
xianomi
Konular
5
Yuki kernel Epsilona göre çok iyi pil tasarrufu yapıyor geçenlerde de söylemiştim ama Geceden sabaha şarjı tutmuyor eğer sabahtan akşama oyunsuz kullanılırsa çok iyi süreler elde edebilirsiniz.
Yuki kerneli de denemek istiyorum. Telegramdan buldum bunu da epsilon gibi twrp den mi flashlamam gerekiyor dimi hocam

Son düzenleme:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Hocam bu YUKİ kernelin daha hızlı şarj doldurduğunu farkettim. Acaba bana mı öyle geliyor? :D
Doğrudur Hocam ben her zaman şarja takarken uçak moduna alıyorum Çok hızlı şarj oluyor. Şu an Crdroide geçtim Bence en iyi aosp rom bu Pixelde ekran dalgalanma oldu 120 hzde bunda yok birde pil süresi çok iyi

northwonder

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
1
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
1
Doğrudur Hocam ben her zaman şarja takarken uçak moduna alıyorum Çok hızlı şarj oluyor. Şu an Crdroide geçtim Bence en iyi aosp rom bu Pixelde ekran dalgalanma oldu 120 hzde bunda yok birde pil süresi çok iyi
Crdroid'i yıllarca kullandım ben de hocam. Her telefonumda iyi performans verdi. An itibari ile crdroid + yuki kernel mi kullanıyorsunuz?

isyanet

YaReN
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mi Max 2
Cihazım
xianomi
Konular
5
Bende dün pixel kurdum ama saf android hiç hoşuma gitmedi çok az özelleştirme var evet şarj bakımından müthiş ama diğer türlü içime sinmedi. Mi 11 lite için bir sürü rom var aynı işlemci diye biliyorum bizim cihazlar de doğru dürüst birşey yok umarım bizim cihaz içinde yaparlar güzel şeyler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mobil veri açık ve telefonu kullanıyor olmama rağmen şarjda daha hızlı dolum yapıyor epsilona göre

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Crdroid'i yıllarca kullandım ben de hocam. Her telefonumda iyi performans verdi. An itibari ile crdroid + yuki kernel mi kullanıyorsunuz?
Crdroidin kendi stock kerneli ile kullanıyorum şu an hocam test ediyorum gayet başarılı şu an için performans ve pili çok iyi eğer gece şarjı yemezse bunda kalırım.

Bende dün pixel kurdum ama saf android hiç hoşuma gitmedi çok az özelleştirme var evet şarj bakımından müthiş ama diğer türlü içime sinmedi. Mi 11 lite için bir sürü rom var aynı işlemci diye biliyorum bizim cihazlar de doğru dürüst birşey yok umarım bizim cihaz içinde yaparlar güzel şeyler

Mobil veri açık ve telefonu kullanıyor olmama rağmen şarjda daha hızlı dolum yapıyor epsilona göre
Saf androide alışmak zor alışınca bırakmak daha da zor :)

isyanet

YaReN
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mi Max 2
Cihazım
xianomi
Konular
5
Crdroidin kendi stock kerneli ile kullanıyorum şu an hocam test ediyorum gayet başarılı şu an için performans ve pili çok iyi eğer gece şarjı yemezse bunda kalırım.

Saf androide alışmak zor alışınca bırakmak daha da zor :)
Bu romun konusu var mı forum da hocam indirip deneyeyim birkaç gün sonra şu YUKİ kerneli kullanayım birkaç gün

Üst Alt