Sohbet Redmi Note 10 Pro (Global) Ekran Süresi Paylaşımı

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Linki ya da bu romun konusu var mı hocam bir de dün size kontrol merkezi için birşey sormuştum bakabildiniz mi
Konusu var hocam. Bakabilirsiniz. Şimdilik hayır bulamadım hocam bulırsam aklımda size yazarım.

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
yalnızca endonezya rom unda var demişlerdi o zaman eu rom yükleyeyim bootloodar kilidi açılınca
EU ve diğer MIUI tabanlı custom romlarda lag sorunu var. Yorumlara bakacak olursak cihazdan cihaza değişiyor bu lag sorunu.
Bir deneyin bakalım sizin cihaz nasıl tepki verecek :D

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
EU ve diğer MIUI tabanlı custom romlarda lag sorunu var. Yorumlara bakacak olursak cihazdan cihaza değişiyor bu lag sorunu.
Bir deneyin bakalım sizin cihaz nasıl tepki verecek :D
Evet Hocam Şu Miui romları çoğaltsınlar biran önce Poco X3 te bir sürü rom seçeneği varken aynı işlemciye sahip bizim cihazda 3-4 rom var onlarında hepsi sorunlu. Bu gün Yuki kernel kurdum bakalım bu nasıl yeni güncelleme gelmiş.

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Evet Hocam Şu Miui romları çoğaltsınlar biran önce Poco X3 te bir sürü rom seçeneği varken aynı işlemciye sahip bizim cihazda 3-4 rom var onlarında hepsi sorunlu. Bu gün Yuki kernel kurdum bakalım bu nasıl yeni güncelleme gelmiş.
Endonezya romdan sıkıldım hocam, ara sıra kasma yapmaya başladı nedense. Yeni rom arayışındayım ben de :D
Kamera konusunda Gcam MGC_8.1.101_A9_PV4_Eng sürümü ve config dosyası buldum bayağı iyi gibi. AOSP rom yükleyip bunu mu denesem acaba :)

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Endonezya romdan sıkıldım hocam, ara sıra kasma yapmaya başladı nedense. Yeni rom arayışındayım ben de :D
Kamera konusunda Gcam MGC_8.1.101_A9_PV4_Eng sürümü ve config dosyası buldum bayağı iyi gibi. AOSP rom yükleyip bunu mu denesem acaba :)
Aynen bende de kasmalar olmaya başladı Endoda Şu an Pixelin Son sürümünü indiriyorum Gcamin Konusunu açarsanız çok iyi olur veya bana Linkini atarmısınız. Uzun Bir süre Aosp te kalacağım artık.

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Aynen bende de kasmalar olmaya başladı Endoda Şu an Pixelin Son sürümünü indiriyorum Gcamin Konusunu açarsanız çok iyi olur veya bana Linkini atarmısınız. Uzun Bir süre Aosp te kalacağım artık.
Konusu burada:

Gcam

Config

Üst Alt