Sohbet Redmi Note 10 Pro (Global) Ekran Süresi Paylaşımı

Mr.Mitch

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haydar
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Köle
Konular
46
Hocam telefonu 5 ay once aldim bu ROM uzerine ekstra bir mod kurmadim pil tasarrufu kapali Daha once elixir romdaydim pek iyi degildi siz birde Los Feb built by pulkit romunu deneyin onda da iyi bb almazsaniz pil omrunden kaynakli
Link varmı ?

MetinTR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
RN 10 Pro
Konular
5
yeni yapılan romlar o kadar kötü ki artık android 11 bakmaya başladım
Hocam Bliss 16.8 öneririm biraz kullandım çok akıcı hiç sorun yaşamadım. Ben de artık sürekli rom denemekten bıktım Global 14 romu attım bıraktım bu şekilde kullanmayı düşünüyorum

Ahmetamafbli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet Aslan
Cihazım
redmi note 8
Konular
3
Hocam Bliss 16.8 öneririm biraz kullandım çok akıcı hiç sorun yaşamadım.
denedim onu bootlopa düştü. bu işlerden anlıyorum ama ne yapsam da olmadı şuan elite eea 14.0.5 geçeceğim ve bir daha değişmemeyi düşünüyorum

MetinTR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
RN 10 Pro
Konular
5
denedim onu bootlopa düştü. bu işlerden anlıyorum ama ne yapsam da olmadı şuan elite eea 14.0.5 geçeceğim ve bir daha değişmemeyi düşünüyorum
Allah Allah kernel değiştiniz mi hocam bir de cihaz neydi. Benimki sweetin ama 64mp olan.

Ahmetamafbli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet Aslan
Cihazım
redmi note 8
Konular
3
Allah Allah kernel değiştiniz mi hocam bir de cihaz neydi. Benimki sweetin ama 64mp olan.
benim sweet 8/256 hocam kernel de değiştim en son bıraktım. bugün sperior denedim peste crash hatası verdi bende şimdi rahat kafayla eea geçmeyi düşünüyorum. biliyorum kötü ama yapacak bir şey yok :((

MetinTR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
RN 10 Pro
Konular
5
benim sweet 8/256 hocam kernel de değiştim en son bıraktım. bugün sperior denedim peste crash hatası verdi bende şimdi rahat kafayla eea geçmeyi düşünüyorum. biliyorum kötü ama yapacak bir şey yok :((
256 olanlar çoğu romda sıkıntı çıkarıyordu hocam. Bir çok geliştirici notlara vs. yazıyor. Ben de şansıma ucuz diye 8/128 aldım :) Elite EEA dediniz şimdi kafamı kurcaladınız hocam yine duramayacağım galiba :) Telefonu alalı 2 ay oldu rom değiştirmeden en fazla 3-4 gün durabildim.

Üst Alt