Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çözünürlükten yana sıkıntı yok hocam. 108MP çözünürlükte çekiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Link uçmuş.
Arkadaşta Samsung Galaxy S8 Plus var. 4 yıllık cihaz ve 12MP kamerası var. Karşılaştırdığımızda S8 benim cihazdan daha kaliteli çekim yapıyor
mi 11 aynı şekilde şahsen xiaomi tüm telefon kamera ben beğenmiyorum.
bir iphone kadar bir samsung kadar iyi çekmiyor .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Huawei ile dünyaca ünlü kamera üreticisi Leica arasındaki iş birliği anlaşmasının sona erdiği bildiriliyor. Görünüşe bakılırsa iki firma arasındaki ortaklığın son ürünü yakında piyasaya sürülecek Huawei P50 serisi olacak.
Çinli kaynaklar daha önce bu konuyla ilgili bazı detaylar paylaşmıştı. Son olarak bu iddialar mobil sektörle ilgili güvenilir sızıntıları ile tanıdığımız RODENT950 takma adına sahip duyumcu tarafından doğrulandı.
RODENT950'ye göre Leica şu anda akıllı telefon üreticileri arasında kendine yeni bir ortak arıyor. Muhtemel adaylar arasında Honor, Xiaomi ve Sharp gibi markalar var. Hatılarsanız kısa süre önce Sharp'ın Leica kameralı bir telefon çıkarmaya hazırlandığını öğrenmiştik.
Ancak Sharp geçtiğimiz günlerde akıllı telefonun çıkışının süresiz olarak ertelendiğini açıkladı. Çinli kaynaklar Leica ile Xiaomi arasındaki iş birliğinin yakın zamanda duyurulacağını tahmin ediyor.
Ayrıca
Sharpın satış ağı dar, honor istenilen seviyede değil, bu yüzden tek aday xiaomi kalıyor. Çünkü rakiplerinden tek eksiği hala başarısız kamera performansı. Test sitelerinde zirvede gösterlimeleri bi iPhone bi Samsung u kamerada genel toplamda geçemediklerini gerçeğini değiştirmez. Ya yazılım ve yapay zekalarında sorun var, yada lenslerinden kaynaklı. Bence Huawei nin kamera geliştiricileri de yakında Xiaomi ye geçebilir.
Eğer Leica anlaşma yapılırsa işde o zaman olay rengi değişir.
Xiaomi cihazlar Gcam ve uygun ayarlarda 2-3 seviye daha kaliteli fotoğraflar çıkarıyor. Kendi kamera yazılımında iş yok, bu şey gibi Mustang araba alıyorsun ama fabrikadan lpg'li olarak geliyor gibi
Hayır hocam Teknolojinin kendisi sorunlu Bu sadece Xiaomi özgü bir durum değil maalesef Tüm firmalar Yarış içindiler Acele acele Her 3-4 aydan yeni model üretip duruyorlar Yazılımı düzgün olanın donanımı Donanımı düzgün olanın yazılımı Kötü. Herşey Dört Dörtlük olsa bile Güncelleme ile Bozuyorlar.
Ben Son sürüm eu stabil 12.5.4 kullanıyorum sizede tavsiye ederim Galeride global romda olmayan muhteşem foto ve video effektleri vb şeylerde var. Birde pil performansı muhteşem dün oyun ile birlikte 11 saat ekran süresi aldım 13% de kalmıştı şarja taktım. 60hz-120hz karışık kullanıyorum herzaman