Çözüldü Redmi note 10 pro bildirim isigi

mehmettrs63

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mehmet
Cihazım
redmi note 8
Konular
9
Selamin aleykum beyler bilindigi uzere redmi note 10 proda bildirim isigi yok bildirim geldiginde anlik olarak sag ve solda efek olarak geliyor kafama takilan soru kamerayi acinca sol ustte yesil isik yaniyor onu bildirim isigi olarak ayarlama sansimiz varmi veya kamra etrafina bildirim isigi koyma şansimiz varmi

Berra Şevval Korkut

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Berra Şevval
Cihazım
Rn10 pro
Konular
26
Var,
1-Always on edge
2-içerisinden ayarlar yapilacak, istenilen uygulamalara isik ve renk ayarlanabiliyor
3-ek ayarlardan-erişebilirlik-indirilen uygulamalardan 1 ve 3. Bölüm e izin verilecek
4-otomatik başlatma ve uygulamama bilgisinden pil tasarfundan kisitlama yok seçilebilir
5-isteğe göre uygulama gizlenebilir, bu seferde 3. Seçenegi tekrar izin vermek gerekiyor.

Yeniden başlatip kullanabilirsiniz.

Oyla:

espiyano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi Note 10 G
Konular
28
1 tane ufak led koymak bu kadarmi zordu.Bildirim.varmi yokmu illa power tusu haliyle parmak okuyucu bozalim dye yapıyor xiaomi

Oyla:

GokhanOfficial

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
13
1 tane ufak led koymak bu kadarmi zordu.Bildirim.varmi yokmu illa power tusu haliyle parmak okuyucu bozalim dye yapıyor xiaomi
Ekran gövde oranı arttıkça LED koyamazsınız hocam. Tüm ekran ledlerden oluşuyor zaten. Günümüzde bildirim ışığı gibi bir beklenti yok.

Oyla:

espiyano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi Note 10 G
Konular
28
Ekran gövde oranı arttıkça LED koyamazsınız hocam. Tüm ekran ledlerden oluşuyor zaten. Günümüzde bildirim ışığı gibi bir beklenti yok.
Benim var.+ olarak mate 20 lite da mesela ekran govdeden yer kalmamis.ahize deliklerinin oldugu yere koymus az gorunuyor ama görünüyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Var,
1-Always on edge
2-içerisinden ayarlar yapilacak, istenilen uygulamalara isik ve renk ayarlanabiliyor
3-ek ayarlardan-erişebilirlik-indirilen uygulamalardan 1 ve 3. Bölüm e izin verilecek
4-otomatik başlatma ve uygulamama bilgisinden pil tasarfundan kisitlama yok seçilebilir
5-isteğe göre uygulama gizlenebilir, bu seferde 3. Seçenegi tekrar izin vermek gerekiyor.

Yeniden başlatip kullanabilirsiniz.
Bu ve baska bi led programini indirdim 10 saniye yaniyor sonra yok.sure sniri olmayan varmi

Oyla:

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
21
Benim var.+ olarak mate 20 lite da mesela ekran govdeden yer kalmamis.ahize deliklerinin oldugu yere koymus az gorunuyor ama görünüyor.

Bu ve baska bi led programini indirdim 10 saniye yaniyor sonra yok.sure sniri olmayan varmi
Arz talep meselesi. Çoğunluk ihtiyaç duymuyorsa bildirim ışığı yapmalarının anlamı kalmıyor :)

Oyla:

espiyano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi Note 10 G
Konular
28
Arz talep meselesi. Çoğunluk ihtiyaç duymuyorsa bildirim ışığı yapmalarının anlamı kalmıyor :)
Hocam konu uzayacakda.Oylamislarmi nereden bliyorlar.Ben sensor gbi kasitli yapildigini düşünüyorum.Xiaomi iyce malzemeden caliyor gayri.

Oyla:

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
21
Hocam konu uzayacakda.Oylamislarmi nereden bliyorlar.Ben sensor gbi kasitli yapildigini düşünüyorum.Xiaomi iyce malzemeden caliyor gayri.
Eski kalitesi yok hocam bu konuda hemfikiriz :) İlla en pahalı ürünlerini almak lazım kalite için.

Oyla:

Berra Şevval Korkut

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Berra Şevval
Cihazım
Rn10 pro
Konular
26

İçerisinde ayari var. Ayarlayip yeniden başlatmak gerekiyor. Ben mesaj okunana kadar acik yaptim, gayet memnunum.

Birde uygulamayi kitlemelisiniz, temizleme yaptiginizda kapanmasin.

Oyla:

espiyano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi Note 10 G
Konular
28
kitledimde ama reklamli surumden mi acaba.Kamera centiginde cok hos bir isik yaniyor ama kisa sureli 10 sn filan

Oyla:
Üst Alt