- Adım
- Lucas
- Cihazım
- Redmi Note 10 P
- Konular
- 17
Bütün hevesimi kaçırdınHocam hemen hemen her romunu denedim
Bütün hevesimi kaçırdınHocam hemen hemen her romunu denedim
Yar Zloy'un yeni romu çıkmış. Ben denemedim denemek isterseniz buyrun.Bütün hevesimi kaçırdın
İndirdim ama bakalım dener miyimYar Zloy'un yeni romu çıkmış. Ben denemedim denemek isterseniz buyrun.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Teşekkür ederim
Rom çok güzel fakat brawl stars oyununda fps düşüyor. İlk baş oyuna girince 20 ye sabitti sonra yaptığım araştırma sonucunda pil ve performans verilerini temizleyince düzeliyo diye yazmışlar denedim 30 a çıktı ama hala kasıyor başka çözüm yolu varmı ya da güncelleme falan yayınlandımı. Yoksa rom gerçekten akıcı ve hatasız değişmek istemiyorum.Yar Zloy'un yeni romu çıkmış. Ben denemedim denemek isterseniz buyrun.
Kernel değiştirin miui için Zelo kernel kullanın.Rom çok güzel fakat brawl stars oyununda fps düşüyor. İlk baş oyuna girince 20 ye sabitti sonra yaptığım araştırma sonucunda pil ve performans verilerini temizleyince düzeliyo diye yazmışlar denedim 30 a çıktı ama hala kasıyor başka çözüm yolu varmı ya da güncelleme falan yayınlandımı. Yoksa rom gerçekten akıcı ve hatasız değişmek istemiyorum.
Hocam kurcalaya kurcalaya işi çözdüm. Belki başına gelene de yardımcı olur. Ekran ayarını 120 hz ayarlanmıştım onu 1 hz ye aldım sorun düzeldi ama gerçek 1 hz değil o bence çünkü cihaz gayet akıcı.Kernel değiştirin miui için Zelo kernel kullanın.
Hocam 1hz yaptığınızda cihaz her yerde 120hz çalışmaya zorlanıyor. Normalde stock romda youtube 60hz'de çalışır mesela onu 120hz'e zorluyor. Bu sayede genel olarak daha akıcı oluyor telefon.Hocam kurcalaya kurcalaya işi çözdüm. Belki başına gelene de yardımcı olur. Ekran ayarını 120 hz ayarlanmıştım onu 1 hz ye aldım sorun düzeldi ama gerçek 1 hz değil o bence çünkü cihaz gayet akıcı.
Hocam son paylaştığınız çin romu Türkçe dil yok sanırım aynı değillerHocam 1hz yaptığınızda cihaz her yerde 120hz çalışmaya zorlanıyor. Normalde stock romda youtube 60hz'de çalışır mesela onu 120hz'e zorluyor. Bu sayede genel olarak daha akıcı oluyor telefon.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yeni güncellemeler gelmiş.
HyperOS EU 1.0.24.1.29 Dev (custom eu rom)
HyperOS CN 1.0.24.1.29 Dev