Kanka yaptığın romları forumda da paylaşsan tanımayan kalmaz senibenimi arıyorsunuz
Aynen hepsini burda paylasacagim kankaKanka yaptığın romları forumda da paylaşsan tanımayan kalmaz seni
Piyasadaki romları beğenmeyip kendi romunu yaptı adam Yetmedi diğer geliştiricilere yardım etmeye başladı
AOSP tarafında çeşit çok ama MIUI tarafında az. Oraya da el atsan keşkeAynen hepsini burda paylasacagim kanka
Onu zaten SAQİB yapıyor.AOSP tarafında çeşit çok ama MIUI tarafında az. Oraya da el atsan keşke
Usta saqib'in HyperOS romları çok laglı ben 4pda'da Yar Zloy'un romunu kullandım burda da paylaştım hyperOS için alakası yok saqib'le. Saqib'in romlarında acayip bir lag sorunu var.Onu zaten SAQİB yapıyor.
Temiz kurulum yaptın mı hocam? Yorumlar iyi gibiUsta saqib'in HyperOS romları çok laglı ben 4pda'da Yar Zloy'un romunu kullandım burda da paylaştım hyperOS için alakası yok saqib'le. Saqib'in romlarında acayip bir lag sorunu var.
Hocam hemen hemen her romunu denedimTemiz kurulum yaptın mı hocam? Yorumlar iyi gibi