AOSP için mi bunlar?Bıraktığım iki kernel de çok iyi. Bu aralar strix bayağı bir popüler. Kendim de strix kullanıyorum öneririm. Ancak beğenmezseniz zelo'ya da şans verebilirsiniz onu da uzunca süre kullandım iyidir.
Zelo Kernel
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Strix Kernel
Farketmiyor hocam ister miui'a kurun ister aosp'ye zelo otomatik algılıyor strix'de ise kurarken seçiyorsunuz.AOSP için mi bunlar?
strix linki yanlış olmuş doğrusu buradaBıraktığım iki kernel de çok iyi. Bu aralar strix bayağı bir popüler. Kendim de strix kullanıyorum öneririm. Ancak beğenmezseniz zelo'ya da şans verebilirsiniz onu da uzunca süre kullandım iyidir.
Zelo Kernel
Strix Kernel
Son strix olmus end of lifeFarketmiyor hocam ister miui'a kurun ister aosp'ye zelo otomatik algılıyor strix'de ise kurarken seçiyorsunuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
strix linki yanlış olmuş doğrusu burada
Zelo Kernel MIUI romda NFC çalışmıyordu. Hala devam ediyor mu acabaFarketmiyor hocam ister miui'a kurun ister aosp'ye zelo otomatik algılıyor strix'de ise kurarken seçiyorsunuz.
Hocam strix eol olmadı aslında 4.14 kernel eol oldu adamlar da yapabilecekleri her şeyi yaptıkları için eol verdiler.Son strix olmus end of life
Sweetin cihazım var hocam NFC hakkında en ufak fikrim yokZelo Kernel MIUI romda NFC çalışmıyordu. Hala devam ediyor mu acaba
NFC çalışıyor mu hocam? Bir de KSU desteği var mı?bende miui Global V14.0.9 + zelo kernel kombini önerebilirim
Telegram kanalından KSU destekli sürümü buldum Deneyeceğim birazdanNFC çalışıyor mu hocam? Bir de KSU desteği var mı?
Zelo Kernel benim romda bootloop yapıyor.Farketmiyor hocam ister miui'a kurun ister aosp'ye zelo otomatik algılıyor strix'de ise kurarken seçiyorsunuz.