Soru Redmi Note 10 Pro alınır mı şuan?

mfa5

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Mİ5s-RNote8
Meslek
Öğrenci
Konular
13
Redmi Note 10 pro max ya da 64 gb india model ya da global modelden siz hangisni tavsiye edersiniz? custom romları bu cihazın aynı mıdır?

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
Redmi Note 10 pro max ya da 64 gb india model ya da global modelden siz hangisni tavsiye edersiniz? custom romları bu cihazın aynı mıdır?
Global model almanızı tavsiye ederim rom root işine giricekseniz diğer modellerde birçok kişi sorun yaşıyor kamera sorunu vs vs

miuici11

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
&
Cihazım
redmi note10pro
Konular
15
Kullanıcısı olarak şahsi fikrim alınmaz gerek MIUI eksiklikleri veya bugları gerek telefonun kendi sorunları benim görüşüm bu yönde

mfa5

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Mİ5s-RNote8
Meslek
Öğrenci
Konular
13

miuici11

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
&
Cihazım
redmi note10pro
Konular
15
aosp rom aatılıp kullanılsa?
Hocam 6-7 aydır kullanıyorum ve 1 gün olsun iyiki almışım demedim
hiçbir telefonu aldığıma bu kadar pişman olmadım açık ve net buna zamanında çin malı anycool telefonlar falan da dahil tüm samimiyetimle söylüyorum
benim cihaz yurtiçi mistore dan alınma rom falan da yüklemediğim için o konuyu bilmiyorum ancak şunu söyleyebilirim ki MIUI aşırı derece de sorunlu ve eksik bir yazılım forumda açmış olduğum konular da var bunlarla ilgili romlarla sorunların düzeleceğine veya eksikliklerin tamamlanacağını düşünmüyorum

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
Hocam 6-7 aydır kullanıyorum ve 1 gün olsun iyiki almışım demedim
hiçbir telefonu aldığıma bu kadar pişman olmadım açık ve net buna zamanında çin malı anycool telefonlar falan da dahil tüm samimiyetimle söylüyorum
benim cihaz yurtiçi mistore dan alınma rom falan da yüklemediğim için o konuyu bilmiyorum ancak şunu söyleyebilirim ki MIUI aşırı derece de sorunlu ve eksik bir yazılım forumda açmış olduğum konular da var bunlarla ilgili romlarla sorunların düzeleceğine veya eksikliklerin tamamlanacağını düşünmüyorum
Bende kamera için babama alacaktım yurt içi 2 el bakıyordum fakat cokmu kötü Kamerası vs iyi diyorlar ama

miuici11

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
&
Cihazım
redmi note10pro
Konular
15
Bende kamera için babama alacaktım yurt içi 2 el bakıyordum fakat cokmu kötü Kamerası vs iyi diyorlar ama
hocam şimdi babanızın kullanımına bağlı örnek vermek gerekirse tabiri caizse alo diyecek aile eş dost fotoğraf çekecek (prof işlem gerektirmeyecek şekilde) yani orta yaş kullanıcı olacaksa doğruyu söylemek gerekirse olur idare eder yalnız kamera ile ilgili farkettiğim 2 husus var
1.çekilen fotoğrafları yakınlaştırdığınız zaman doğal değilde renkler böyle sanki kalemle boyanmış gibi gözüküyor özellikle kameranın zorlandığı düşük ışık koşullarında bu sorun çok belli oluyor(düşük ışık kalitesini konuşmaya gerek görmüyorum neresinden tutsanız elinizde kalır) hatta forumda da konusu var
2.yine düşük ışıklı ortamlarda odaklama sorunu oluşuyor hem fotoğrafta hem video da.hadi fotoğraftaki birşekilde halledilir ancak videoyu çekerken sürekli odaklama yapmaya çalışması ve videoyu bu şekilde yarı bulanık yarı net çekmesi tek kelime ile vasat
forumda konu da açmıştım
tüm bunların dışında forumda konularını açtığım yazılım eksiklikleri ve sorunlarını aşağıdaki linklerden görebilirsiniz.
bunların yanı sıra bizleri mahkum ettiği google uygulamaları var (arama, mesajlar ve rehber uygulaması) iğrenç ötesi uygulamalar seçtiğin duvar kağıdına göre renk alması stabil çalışmaması vs. daha ne sayayım bilemedim :)
güzel yanı yok mu telefonun var şarjı çok çok iyi gidiyor.

ProYasinn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Yurt dışı fiyatına göre tabiki dolu dolu gözüksede cihazda yazılım olarak bazı şeylerden kısılmış ancak öğrenci vs. normal kullanıcı için f/p olarak görüyorum

euonur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
onur
Cihazım
note9 pro
Konular
28
Modem dosyası yazılıdğı için herzaman sıkıntı, bootlader kilitlensin, orj modem dosya yoksa birdaha açılmıyor, bazı modellerde şebeke sorunlarınada göze alırsak..
yurtdışı cihaz için en idaeli MTK cihazlar…
Örnek: note 11 pro, note 11S ve note 10S gibi

Üst Alt