Bende kamera için babama alacaktım yurt içi 2 el bakıyordum fakat cokmu kötü Kamerası vs iyi diyorlar ama
hocam şimdi babanızın kullanımına bağlı örnek vermek gerekirse tabiri caizse alo diyecek aile eş dost fotoğraf çekecek (prof işlem gerektirmeyecek şekilde) yani orta yaş kullanıcı olacaksa doğruyu söylemek gerekirse olur idare eder yalnız kamera ile ilgili farkettiğim 2 husus var
1.çekilen fotoğrafları yakınlaştırdığınız zaman doğal değilde renkler böyle sanki kalemle boyanmış gibi gözüküyor özellikle kameranın zorlandığı düşük ışık koşullarında bu sorun çok belli oluyor(düşük ışık kalitesini konuşmaya gerek görmüyorum neresinden tutsanız elinizde kalır) hatta forumda da konusu var
Xiaomi note 8 pro cihazımdan bugün 10 proya geçiş yaptım fakat bu sosyal medya uygulamalarındaki kamera kalitesine ne yapılabilir fotoğrafı azıcık yakınlaştırdığımda resmen sulu boyaya donuyor rn8 proda da vardı ama sanki bunda daha çok yaşanıyor bu
forum.miuiturkiye.net
2.yine düşük ışıklı ortamlarda odaklama sorunu oluşuyor hem fotoğrafta hem video da.hadi fotoğraftaki birşekilde halledilir ancak videoyu çekerken sürekli odaklama yapmaya çalışması ve videoyu bu şekilde yarı bulanık yarı net çekmesi tek kelime ile vasat
forumda konu da açmıştım
merhaba arkadaşlar benim sizlere bir sorum olacak düşük ışıkta video çekerken odaklanma sorunu oluşuyor ve çektiğim nesne veya kişi sürekli bulanıklaşıp netleşiyor haliyle berbat bir görüntü ortaya çıkıyor.böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu? Denemek isteyenler olursa karanlık odada tv ışığında...
forum.miuiturkiye.net
tüm bunların dışında forumda konularını açtığım yazılım eksiklikleri ve sorunlarını aşağıdaki linklerden görebilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar benim şöyle bir sorum olacak.Forumda arama yaptım ama bununla ilgili herhangi bir konu göremedim veya ben farketmedim. örnek vermek gerekirse whatsapptan gelen mesajların içeriğini nasıl gizleyebilirim? Kilit ekranı değil onu zaten yaptım demek istediğim ana ekranda iken...
forum.miuiturkiye.net
Herkese Merhabalar. Bu aralar fark ettiğim bir sorun var bu yansıtma özelliği hakkında.Sorun şu ki ekranı tv ye yansıtma yapacağım zaman tv yi görmüyor.Ancak telefonu tamamen kapatıp açarsam sorun çözülüyor.Tabi daha sonra tekrar yansıtmak istediğimde yine aynı sorun çıkıyor.Sizlerde durum nedir...
forum.miuiturkiye.net
Merhaba arkadaşlar.Benim sizlere bir sorum var. xiaominin galeri uygulamasını kullanıyor musunuz?Kullanıyorsanız nasıl buluyorsunuz. Ben hayatımda bu kadar kötü kullanışsız bir galeri uygulaması görmedim. 1.bilgisayardan telefona video ve fotoğrafları atıyorum "çekildiği tarihi" değilde...
forum.miuiturkiye.net
Merhaba arkadaşlar. Telefonumda bir sorun var.forumda aradım ama daha önce konu açılmamış. Sorum şu; Herşeyden önce bu sorunu şu an sadece YouTube ve kamera uygulamasında farkettim diğerlerinde yok Sanal tuş kullanmıyorum (geri, Orta tuş) çizgi şeklinde olan navigayon tuşu kullanıyorum o çizgiyi...
forum.miuiturkiye.net
bunların yanı sıra bizleri mahkum ettiği google uygulamaları var (arama, mesajlar ve rehber uygulaması) iğrenç ötesi uygulamalar seçtiğin duvar kağıdına göre renk alması stabil çalışmaması vs. daha ne sayayım bilemedim

güzel yanı yok mu telefonun var şarjı çok çok iyi gidiyor.