Haber Redmi Note 10 bu yıl tanıtılmayacak!

Xiaomi'nin alt markalarından olan Redmi'nin merakla beklenen Note 10 serisini bu yıl duyurmayacağı iddia edildi. Bu iddia daha öncede yaptığı sızıntılarla başarısını kanıtlayan 'Digital Chat Station' isimli Weibo kullanıcı tarafından yapıldı.

Redmi Note 10 Önümüzdeki Bahara Kaldı

Redmi
bu yılın başlarında Redmi Note 9 serisinin üyelerini duyurmuştu. Ancak dünyanın birçok yerinde satışa sunulan akıllı telefon Çin'de satışa sunulmamıştı. Dünya Note 10 serisini beklerken Çin, Note 9 serisini bekliyor. Xiaomi bu yıl duyurduğu Redmi Note serisini Çin'de de satışa sunacak.

Bu yıl içerisinde bir Note modelinin duyurulmayacağını iddia eden Digital Chat Station kullanıcısının haklılık payı bir hayli fazla. Çin İletişim Komisyonu tarafından 22.5W hızlı şarj destekli M2007J22C modeli ve 33W hızlı şarj destekli M2007J17C modellerinin onaylandığı ortaya çıktı. Her iki modelinde 5G desteğini barındıracağını da belirtmek gerekiyor. Xiaomi bu modelleri Redmi Note 9 serisi ismiyle değil farklı bir isimle de duyurabilir.

 

Ugurcan1996

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
Redmi Note 5
Yaş
27
Konum
Türkiye
Katılım
26 Temmuz 2018
Konular
2
Mesajlar
95
Tepkime puanı
36
Puanları
18
E yani zaten Redmi Note 9 serisi yeni biraz yazılım desteği sunun (Daha MİUİ 12 güncellemesi dahi veremediler) her hafta yeni telefon çıkarsa olacağı bu
 
Üst Alt