Telefon kapandı açıldı sürekli twrp de kalıyor şu an farklı romlar flashliyorum yine twrp ye geçiyor
G galaxizmm Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım ömer Cihazım a70 Yaş 22 Konum adana Katılım 26 Ağustos 2023 Konular 1 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Puanları 1 5 Kasım 2024 #1 Telefon kapandı açıldı sürekli twrp de kalıyor şu an farklı romlar flashliyorum yine twrp ye geçiyor
Erhankaan Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım erhan Cihazım Mi 8 Yaş 34 Konum Hatay Katılım 3 Temmuz 2018 Konular 23 Mesajlar 585 Çözümler 1 Tepkime puanı 200 Puanları 58 5 Kasım 2024 #2 rom flashladiktan sonra format data yapin ve yeniden başlatin
G galaxizmm Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım ömer Cihazım a70 Yaş 22 Konum adana Katılım 26 Ağustos 2023 Konular 1 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Puanları 1 7 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Erhankaan' Alıntı: rom flashladiktan sonra format data yapin ve yeniden başlatin Genişletmek için tıkla ... Bir kaç kez denedim yine olmuyor
Erhankaan' Alıntı: rom flashladiktan sonra format data yapin ve yeniden başlatin Genişletmek için tıkla ... Bir kaç kez denedim yine olmuyor
Aliimran7 Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Ali Cihazım X3 Pro Meslek BT Öğretmeni Konum Ankara Katılım 7 Temmuz 2019 Konular 19 Mesajlar 746 Çözümler 5 Tepkime puanı 331 Puanları 78 7 Kasım 2024 #4 4 wipe yapıp yeniden rom yükleyin hocam. Telefon içerisindeki verileriniz kaybolacaktır ama
G galaxizmm Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım ömer Cihazım a70 Yaş 22 Konum adana Katılım 26 Ağustos 2023 Konular 1 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Puanları 1 7 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Aliimran7' Alıntı: 4 wipe yapıp yeniden rom yükleyin hocam. Telefon içerisindeki verileriniz kaybolacaktır ama Genişletmek için tıkla ... Onu da her defasında yapıyorum ise yaramadı
Aliimran7' Alıntı: 4 wipe yapıp yeniden rom yükleyin hocam. Telefon içerisindeki verileriniz kaybolacaktır ama Genişletmek için tıkla ... Onu da her defasında yapıyorum ise yaramadı