Telefon kapandı açıldı sürekli twrp de kalıyor şu an farklı romlar flashliyorum yine twrp ye geçiyor
G galaxizmm Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım ömer Cihazım a70 Yaş 22 Konum adana Katılım 26 Ağustos 2023 Konular 1 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Salı saat 13:20'de #1 Telefon kapandı açıldı sürekli twrp de kalıyor şu an farklı romlar flashliyorum yine twrp ye geçiyor
Erhankaan Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım erhan Cihazım Mi 8 Yaş 34 Konum Hatay Katılım 3 Temmuz 2018 Konular 23 Mesajlar 585 Çözümler 1 Tepkime puanı 199 Puanları 58 Salı saat 21:25'de #2 rom flashladiktan sonra format data yapin ve yeniden başlatin
G galaxizmm Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım ömer Cihazım a70 Yaş 22 Konum adana Katılım 26 Ağustos 2023 Konular 1 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Bugün 00:36 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Erhankaan' Alıntı: rom flashladiktan sonra format data yapin ve yeniden başlatin Genişletmek için tıkla ... Bir kaç kez denedim yine olmuyor
Erhankaan' Alıntı: rom flashladiktan sonra format data yapin ve yeniden başlatin Genişletmek için tıkla ... Bir kaç kez denedim yine olmuyor